Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
ja som si uz tiez presla jedenim a nejedim, prilisnym jedenim a podobne... a bolo to dost o hlavu. najprv som jedla velmi malicko, vyrovnala by som aj niektorim tunajsim jedalnickom a je to veru na zaplakanie. potom som sa zacala neskutocne prejedat a mala navrch 5-6kg (pri mojej nizkej vyske to bolo teda riadne vidno). prejedanie neslo zastavit, pretoze stale som zacinala den s tym , ze "tak dnes nic nezjem". az neskor som pochopila ze takto sa k tomu staviat nemozem, svoje telo som nenavidela, hambila som sa za seba. ked som zistila ze uz nemam na vyber, zacala som jest. ze uz tym nemam co stratit. zacala som jest a ako bonus som dostala stale nizsie cisla na vahe. parada.trvalo to sice nejaky cas a svoje telo som stale neznasala, neznasala som jest a pripustit si ze uz niesom "ina". onedlho som sa dostala na svoju povodnu vahu plus este nejake kilo-dve dole. a to len preto, ze som zacala opat pravidelne a dostatocne jest.
to v praxi znamena - ak clovek dlhodobo je malo, postupom casu (skor ci neskor) zacne priberat aj z toho minima. zachvilku aby nepriberal tak bude jest len jogurt za den. zachvilku ani to nestaci,pribera, tak neje vobec. zacnu tazkosti. akonahle clovek zje nieco navyse, nalepi sa to naneho. ale ked si telo zvykne ze uz zase mu date poriadne papat, priberanie prestane a vy sa dostanete spat ku svojej vahe. je to tazka cesta ale stoji to zato. jem ako chcem , jem zdravo ale nepohrdnem ani sladkostou alebo mcdonaldom, reznom... a vaha sa mi drzi na 48kg. psychiatri vam nepomozu, ked clovek nechce, nepodari sa mu aj keby co bolo. ani tu toto pisanie nepomoze, len to burcuje ostatnich aby jedli este menej. robite to pre seba, nie pre tich co su tu... toto je len bonus, ze si mozete pomoct ale ked to nemyslite uprimne tak je to cele zbytocne...
nikki...neboj to bude dobree....ty to urcite zvlaadnes :)))))....a musim ta znova pochvalit za ten jedalnicek...ako tak vidim u vas by mi chutilo :DD...len tak dalej drz sa :)))
a kde je druha kocka purpleness...sup daj sem svoj jedalnicek...nech vidime ako ti to ide :)))
baby ja vam zavidim tu veceru 2 :))
ja som sa este neodhodlala skusat dve vecere, bojim sa toho... :))
takže dnes:
R: dve malé kaizerky so syrom a paradajkami, biela káva
D: tri slivky, dve marhule, káva
Obed: kuskus s orechami, tvrdým syrom a biely jogurt
Ol: nebude nič, bola som u zubára
V: asi pečená ryba s amer.zemiakmi a šalát
2.V: jogurt s vločkami, mandle a hrozienka
ahojte... ja osm bola vcera dokonca na grilovacke a vecer o osmej som si dala grilovane kuriatko a kusok chlebika a zeleninu... cize som si z toho spravila taku veceru :)
vobec nemam vycitky...
dnes zatial :
R- kakao, 100g marhuliek, 120g jahod
D- jablko
O- celozrnne chlebiky, rajciny, paprika, trochu cottage...troska kecupu
ostatne doplnim...
ahojte, tak ja som to včera zvládla podľa plánu, aj boli trochu výčitky, ale už je to lepšie...večer napíšem dnešný jedálniček:-)))
ahojte, no co ste dnes zamrzli na slnku? :) ako ste sa mali? Silvi, Elisabeth akoooo?
ahojte !
tak vcera to bolo:
r: ovsaky,jogurt,marhule,hrozienka,kokos
d: banan,polka tvarohu,polka jogurtu
o: ryza,kuracie prsia,patizon plus kopa zeleniny
o: melon
potom hodina beh ! koneecne !
v: plnena paprika,paradajka s cottage,vajickom plus sunka s trochou tofu natierky plus zelenina
inac sa citim strasne ! priatel s ktorym chodim uz 3 roky ma chce nechat :( no nechce, ale odchadza pracovat do zahranicia a ako videl ze stale placem odkedy to viem, tak sa rozhodol ze sa so mnou rozide aby som sa spamätala do septembra kym odide, ze to tak bude lepsie ! a plakal aj on ! nikdy som ho este nevidela plakat ! citim sa strasne ! velmi ho milujem ! :( ja neprezijem bez neho ! a totalne ma ignoruje, neberie mi telefon, neodpoveda na SMS ! strasne trpim... mam krce v bruchu ! taky tazky pocit na srdci ! ... v noci sa zobudzam na to ze sa cela trasiem a ze som spotena.. furt sa mi sniva o tom ako odchadza ! bojim sa ze to cele budem riesit zas jedlom ! :( :( :( teraz presne idem do tretieho rocnika, bakalarka a vsetko ! ja to tak nezvladnem !!!! neviem bez neho zit !! :(
tak oddnes začínam makať na jedálničku, aby bol sýtejší, pestrejší a aby toho jedla bolo trochu viac, takže:
R: celozrnné pečivo 65 g s tofu nátierkou, eidamom a uhorkou, káva s mliekom
D: jablko a slivky
Obed: bude tarhoňové rizoto s hráškom a morčacím mäsom, uhork.šalát
Ol.: bude biely jogurt s ovs. vločkami a medom
V 1: zapekaná tekvica s eidamom, kuskus, paradajk.šalát s orechami
V2: ovocie
Tak keď sa mi podarí toto dodržať, tak budem na seba hrdá:-)
P.S.: neviete koľko kuskusu je jedna porcia? v surovom stave a potom uvarený...
Ďakujem
ranajky: pol jogurta a asi o hodinku na to pol rozka
desiata : horalka
obed: 1 vareny zemiak, kuracie prsia dusene velkosti asi polovicka dlane
vecera: zemiaky s tvarohovou pomazankou zapecene v rure 1,5..
co poviete? je to lepsie? mam sice vycitky..a velke..mala som chut aj rezat sa, ale preslo to, no nesom si ista tou vecerou :( dokelu!!!!!!!!!!!
p.s negrcala som tyzden