Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
ahojte volam sa jana a chcela som sa opytat ci by ste mi vedeli povedat ci mam nabeh na anorexiu.stale myslim ako moc musim schudnut a uz ani rozum mi nedovoli aby som nieco zjedla ked nieco zjem hned mam vycitky.....dakujem vam vopred za radu
SmajliQa
no tak s dnesnym jedalnickom som veru spokojna aj ja:) ale včera a v pondelok som bola na slnku cely den, nechutilo mi ani to co som mala, ale dnesok pohodke:)
R- kakao, 100g marhul, 120g jahod
D- jablko
O- celozrn, chlebiky, rajcina, paprika, cottage, kecup
O- celozrnne chelbiky, rajciny, cottage, kecup
V- jogurt, celozrnne chlebiky, rajciny
elisabeth
az dnes sa da povedat ze si cosik zjedla.. tie ostatne dni,... to nie je rec o jedle..
Pondelok:
R:jogurt
D:-
O:pomaranc
Ol:-
V: zeleninovy salat
Včera:
D:ribezle
O:ribezle,maliny
Ol:zeleninova polievka
V: nič
Včera som aj vino pila
Dned:
D:banan
O: kuracie sote na zelenine
Ol:zeleninovy salat
V: vareny kafriol,180g uhorka, paprika
A inak, je aj dokázané že ludia čo škrtia príjem majú aj strašne skreslenú predstavu o svojom tele. robili test, a aj tí čo schudnúť nikdy nechceli ale urobili to pre ten test, mali potom myšlienky že sú tuční a že by nemali jesť.takže keď budete mať dostatočné množstvo jedla, aj (možno to znie blbo) rozum sa vám vráti :) predsalen živiny tiež bohvie ako vtedy človek nemá
bulbasaurko....
ma svatu pravdu.. som toho dokazom,..klop klop klop...
@silvus28 : Neboj sa kíl, viem že sa to lahko hovorí ale teraz nato kašli... na váhu si nestúpaj, najprv sa aj tak naplníš len vodou a zbytočne by ťa to demotivovalo. teraz je prvoradé aby si sa naučila jesť a potom dostaneš ako darček za snahu to, že schudneš na optimálnu váhu. čím dlhšie si totiž jedla málo, tým je väčšia pravdepodobnosť že to bude tažšie, ale nemusí to byť pravidlom. možno ešte volačo naberieš, ale môže to byť aj voda, aj ochabnuté svalstvo.
Daj si to na čo máš chuť, samozrejme nie vela aby ti nebolo zle, ale keď budeš papať dostatočne a pravidelne, zaručujem ti že váha sa zastaví a volačo aj zhodíš ešte. len musíš mať pevné nervy a váhu v skrini :)
ahoj bulbasaurko, svätá pravda čo si napísala, aj ja som to začala od včera praktizovať, jesť viac, lebo som jedla žalostne málo, skoro len ovocie a zeleninu, a pribrala som 4 kilá...len sa bojím toho prechodného obdobia, že kým si moje telo navykne na viac pravidelnej stravy, že ešte priberiem nejaké 2-3 kilá...je to tak? ale skúsim to aj tak...
A inak, jem kludne aj o deviatej vecer. ked idem spat napr. o 11 kludne si dam kolac, alebo jogurt s musli, s piskotami... ved ked spite treba tiez nejaku energiu, aby ste sa rano nezobudili totalne scvrknuti s obrovskou chutou pojest cely kybel nutely