Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
mne je jedno čím hlavne aby to bolo sladké:D
ja si ho dochucujem nizkotucny jogurtom milblu.. tiez to super chuti :)
smajli sama si ho dochucujem- džemom zväčša:) a meriam 164cm
futuristka, len tak dalej,,, inak prepac, ale kolko merias??
ten tvaroh si uz ochuteny kupujes??? ci si ho sama dochutis?
R- plátok slnečnicového chleba, paradajka
O- ryža, kuracie mäso na čínsky spôsob
S- tvaroh ochutený
V- bude melón
V2: nejaká dobrota k telke- bebe alebo možno si dám čerešne
V každom prípade som pribrala 1kg! Na jednej strane som rada ale na druhej -psychopatickej mám z toho hrôzu (48kg)
elisabeth
ta jogobela jablkova je vynikajuca. milujem ju.
viem že telo sa potom dlho spamatava, už som použivala prehanadlá, včera som si nedala,spomenula som si na tie krče auuu..
tak dnes sa citim ako bublina, kupovala som si rifle, pripadala som si v nich ako tučibomba ale kupila som si ich.
tak dnes:
R: pohar mlieka s psylliom, kava s nizkot. mliekom
O: bude jogurt jogobella s prichutou pečene jablko, kava s nizkot. mliekom
V: pridam neskor
Bolí ma brucho:(
ahojte baby, bolo tu spomenute prehanadlo, mam s nim svoje skusenosti... poviem vam, pekne dlho potom trva nez sa telo da dokopy. prehanadla neskusajte.
vcera to psorala na plnej ciare, papala som sice pravidelne, ale pekne som to pohnojila. ... ale tak zas asi lepsie trocha viac ako vobec.
R: vlocky Goody
D: corn flakes+dzem
O: kusok jablka, kusok tureckeho medu
O: nic
V: kuracie maso+celozrnny chlieb,v ela zeleniny
no tak som mala sladky den,a si si to telo pytalo, mnevedela somv cera odolat. dnes zasa pekne zdravo :))
Elisabeth, navaly vlcieho hladu su preto,lebo nepravidelne papas a malo. Neboj sa priznat so svojim problemom nejakej mudr. Pokial nemas menej ako 18, tak ju mozes predsa poziadat, aby to nevravela rodicom.
A samozrejme nerozmyslaj o prehanadle, lebo to je najvacsia blbost aku mozes urobit...
Dobru noc Vám všetkým. :)
silvus28 a preco nezmenic doktorku? Pchat doseba lieky na bipolarku ak ju nemas ta znici. beries aj stimulator nalady? Zmen lekarku cim skor!Nikto ti nemoze "naordinovat" psychiatricke lieky ak nemas tu poruchu.
Ja poznam cloveka s bipolarkou,sice ona tomu neveri tiez ze ju ma(ked je v manii) ale jej rodina a priatelia kvoli tomu velmi trpia, je to seriozna choroba, tak ak ju fakt nemas nepchaj to do seba. Nieje problem snad zmenit lekarku ;)