Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

Purpleness

ahojte!

Viem, dlho som sa tu neukazala, ale mala som toho dost na praci, dovolenka, atd... Dari sa mi celkom fajn co sa tyka jedla, na dovci som jedla furt, a vela (obcas ma chytili aj mensie zachvaty) ale tak zvladla som no :) teraz uz chcem jest normalne... dneska som si dala:
R - ovsene ovocne vlocky s mliekom
D - 50g maslovy croissant
O - dusene papriky, rajciny a fazulka na cibuli + platok celozrn. chleba, 2 cok. bonbony, 1 Merci cokolada
V - kusocek kur. masa na masle+1 PL ryze, 1 biela Activia, 2 male slivky, par ovs. keksov
V2 - vela cok. zmrzliny...
viem, ta zmrzka nemusela byt, ale co uz :)

Futuristkaa

silvus zavidim:/
R- plátok celozrnného chleba, pol jablka
O- tuniakovo-rajčinový šalát
S- melón, ochutený tvaroh
V- jogurt 0,1fat
V2- bude niečo k telke...ale je toho aj tak dosť tá svačina hlavne..:/lenže ja ten tvaroh tak zbožňujem://

silvus28

R: ovocná misa
D: káva s mliekom
Obed: ryža, orechy, uhorky
Ol: ovocná misa
V: biely jogurt, grah.pečivo
2.V: kakao

Kvietok20

ahojte, náhodou som preťukla na túto tému a nevychádzam z údivu, ako sa niektorí ľudia dokážu sebatrýzniť. Je Vám jasné, že keď zjete cez deň len nejaký jogurt, ovocie a zeleninu, tak nemáte dostatok živín pre svoje telo ? To nemáte naozaj inú zábavu a prácu ako sa trýzniť hladom, celé dni sa vážiť, či ste náhodou nepribrali 10dkg ? Ničíte si vedome vlastné zdravie a úplne zbytočne sa sebatrýznite. Môžete mať v budúcnosti veľa zdravotných problémov. Myslím že život je o niečom úplne inom, treba ho žiť plnými dúškami, treba sa dobre najesť, čo neznamená že sa musíte prejedať nezdravými vecami. Spokojný život je o rovnováhe vo všetkom, nič netreba prehánať. Prajem Vám anorektičky, aby ste si toto uvedomili, ide len o Vaše životy. Život máte len jeden, budte radi že netrpíte nejakou nevyliečiteľnou chorobou. Je len na Vás aby ste sa schopili a zmenili to. Psychiater Vám môže ukázať cestu, ale je len a len na Vás to zmeniť. Život je nádherný, naučte sa ho žiť a zamestnať sa niečím iným ako sa trápiť pre jedlo.

kamoska_

ahojte dievcata :)

moj dnesny jedalnik:

R: ovsaky s hrozienkami, ml. lieskovymi orechmi, psylliom, tekv. semienkami, skoricou s bielym domacim jogurtom

D: nektarinka a jablko

O: zapekana cukina so zemiakmi, jarnou cibulkou a fitaki syrom

Ol: biely probia jogurt, arasidy v jodurte a krajec makovnika

V: salat z cervenej kapusty s paradajkou, uhorkou, kapiou, kukuricou s grahamovym rozkom

V2: 1/2 cottage horcica-cibula

ako sa vam dari? dlho som tu nebola, nebol cas, ale citam vas stale. smajli, papaj viac, prosim ta, ved si na takej dobrej ceste..

drzkajte sa :)

zuzana1223

Futuristka,
To co si nazvala prezieranim by som nenazvala ani normalnym stravovanim, ved to si jedla tak malicko!

Mas PPP, prosim nieco s tym rob kym bude neskoro :( Baby mne to pripada akoby ste sa tu predbiehali kto papa menej.

Takto sa z toho nikdy nedostanete a nebudete stastne.
Ja nechcem byt na vas "zla" (:)) ale treba si uvedomit ked mate problem a riesit to. Snad chcete viest normalny stastny zivot raz?

Futuristkaa

Už nepatrím medzi dievčatá ktoré majú ppp..posledný týždeň to so žraním (doslova) preháňam. Mám strašné chute! Stále!
R- cottage
O- zapekaná zeleninová cestovina
S- melón, ovofit(tvaroh)
V- tvaroh ochutený
+káva s mliekom, voda
Je toho mooc! A pribrala som kg!:((

zefka

ahojte, mam 164cm a 49kg. moj jedalnicek je asi takyto:
r: dva platky melonu
d: banan
o: trochu kuracieho masa a zelenina
ol: dve nectarinky a 1ks kakaoveho kolaca
v: zeleninovy salat

je to vela? ja sa vidim taaaak straaasne tucna.

zuzana1223

Silvus,

Ja len nechapem preco si to brala ked si bipolarku nemala??
Inak PPP sa vyskytuje aj u nej.
Mas dobreho psychiatra/psychologa?
Tazko sa z toho dostaness sama, hlavne ked tak pozeram na tvoj jedalnicek :(
Najdi pomoc kym nebude prilis neskoro
Vela stastia a ZDRAVIA prajem

ladida

silvuska,ty uz prestan s tym vazenim!to nemozes predsa mysliet vazne!+tvoj jedalnicek je zas tragedia.musis prestat ustupovat strachu!skus mu zopar dni celit a potom zacne ustupovat on.o tom je cela liecba ppp!nnexistuje polovicne riesenie,ty sa nikdy nezbavis anorexie,kym budes mat v hlave dietu!zdrava budes,ked si na navsteve v pohode das na obed rezen a nebudes to riesit.nepres... si cely zivot,ine baby v tvojom veku maju dieta,pracu,ziju naplno..si v najlepsich rokoch.prve,co by si mala urobit je najst si pracu a nesediet doma,aj vasa financna situacia by sa vyrazne zlepsila a nemala by si cas riesit velkost porcie kuskusu!