Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
ahojte!
Viem, dlho som sa tu neukazala, ale mala som toho dost na praci, dovolenka, atd... Dari sa mi celkom fajn co sa tyka jedla, na dovci som jedla furt, a vela (obcas ma chytili aj mensie zachvaty) ale tak zvladla som no :) teraz uz chcem jest normalne... dneska som si dala:
R - ovsene ovocne vlocky s mliekom
D - 50g maslovy croissant
O - dusene papriky, rajciny a fazulka na cibuli + platok celozrn. chleba, 2 cok. bonbony, 1 Merci cokolada
V - kusocek kur. masa na masle+1 PL ryze, 1 biela Activia, 2 male slivky, par ovs. keksov
V2 - vela cok. zmrzliny...
viem, ta zmrzka nemusela byt, ale co uz :)
silvus zavidim:/
R- plátok celozrnného chleba, pol jablka
O- tuniakovo-rajčinový šalát
S- melón, ochutený tvaroh
V- jogurt 0,1fat
V2- bude niečo k telke...ale je toho aj tak dosť tá svačina hlavne..:/lenže ja ten tvaroh tak zbožňujem://
R: ovocná misa
D: káva s mliekom
Obed: ryža, orechy, uhorky
Ol: ovocná misa
V: biely jogurt, grah.pečivo
2.V: kakao
ahojte, náhodou som preťukla na túto tému a nevychádzam z údivu, ako sa niektorí ľudia dokážu sebatrýzniť. Je Vám jasné, že keď zjete cez deň len nejaký jogurt, ovocie a zeleninu, tak nemáte dostatok živín pre svoje telo ? To nemáte naozaj inú zábavu a prácu ako sa trýzniť hladom, celé dni sa vážiť, či ste náhodou nepribrali 10dkg ? Ničíte si vedome vlastné zdravie a úplne zbytočne sa sebatrýznite. Môžete mať v budúcnosti veľa zdravotných problémov. Myslím že život je o niečom úplne inom, treba ho žiť plnými dúškami, treba sa dobre najesť, čo neznamená že sa musíte prejedať nezdravými vecami. Spokojný život je o rovnováhe vo všetkom, nič netreba prehánať. Prajem Vám anorektičky, aby ste si toto uvedomili, ide len o Vaše životy. Život máte len jeden, budte radi že netrpíte nejakou nevyliečiteľnou chorobou. Je len na Vás aby ste sa schopili a zmenili to. Psychiater Vám môže ukázať cestu, ale je len a len na Vás to zmeniť. Život je nádherný, naučte sa ho žiť a zamestnať sa niečím iným ako sa trápiť pre jedlo.
ahojte dievcata :)
moj dnesny jedalnik:
R: ovsaky s hrozienkami, ml. lieskovymi orechmi, psylliom, tekv. semienkami, skoricou s bielym domacim jogurtom
D: nektarinka a jablko
O: zapekana cukina so zemiakmi, jarnou cibulkou a fitaki syrom
Ol: biely probia jogurt, arasidy v jodurte a krajec makovnika
V: salat z cervenej kapusty s paradajkou, uhorkou, kapiou, kukuricou s grahamovym rozkom
V2: 1/2 cottage horcica-cibula
ako sa vam dari? dlho som tu nebola, nebol cas, ale citam vas stale. smajli, papaj viac, prosim ta, ved si na takej dobrej ceste..
drzkajte sa :)
Futuristka,
To co si nazvala prezieranim by som nenazvala ani normalnym stravovanim, ved to si jedla tak malicko!
Mas PPP, prosim nieco s tym rob kym bude neskoro :( Baby mne to pripada akoby ste sa tu predbiehali kto papa menej.
Takto sa z toho nikdy nedostanete a nebudete stastne.
Ja nechcem byt na vas "zla" (:)) ale treba si uvedomit ked mate problem a riesit to. Snad chcete viest normalny stastny zivot raz?
Už nepatrím medzi dievčatá ktoré majú ppp..posledný týždeň to so žraním (doslova) preháňam. Mám strašné chute! Stále!
R- cottage
O- zapekaná zeleninová cestovina
S- melón, ovofit(tvaroh)
V- tvaroh ochutený
+káva s mliekom, voda
Je toho mooc! A pribrala som kg!:((
ahojte, mam 164cm a 49kg. moj jedalnicek je asi takyto:
r: dva platky melonu
d: banan
o: trochu kuracieho masa a zelenina
ol: dve nectarinky a 1ks kakaoveho kolaca
v: zeleninovy salat
je to vela? ja sa vidim taaaak straaasne tucna.
Silvus,
Ja len nechapem preco si to brala ked si bipolarku nemala??
Inak PPP sa vyskytuje aj u nej.
Mas dobreho psychiatra/psychologa?
Tazko sa z toho dostaness sama, hlavne ked tak pozeram na tvoj jedalnicek :(
Najdi pomoc kym nebude prilis neskoro
Vela stastia a ZDRAVIA prajem
silvuska,ty uz prestan s tym vazenim!to nemozes predsa mysliet vazne!+tvoj jedalnicek je zas tragedia.musis prestat ustupovat strachu!skus mu zopar dni celit a potom zacne ustupovat on.o tom je cela liecba ppp!nnexistuje polovicne riesenie,ty sa nikdy nezbavis anorexie,kym budes mat v hlave dietu!zdrava budes,ked si na navsteve v pohode das na obed rezen a nebudes to riesit.nepres... si cely zivot,ine baby v tvojom veku maju dieta,pracu,ziju naplno..si v najlepsich rokoch.prve,co by si mala urobit je najst si pracu a nesediet doma,aj vasa financna situacia by sa vyrazne zlepsila a nemala by si cas riesit velkost porcie kuskusu!