Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

elisabeth_

geekygirl7,
neviem, bojim sa priznat niekomu so svojim problemom. Viem, že by ma nepochopili a mysleli by si že som šibnuta ale chcem to prekonať, len sa bojím čo bude dalej. Viem, že ak priberiem, bude to zle, možno ešte horšie. Ale už nechcem zažívať takéto stavy. Snažila som sa prejsť už aj na normálny jedálniček, no výsledok stále taký istý.
Je možné že po dnešnom dni priberiem??? :(

geekygirl7

elisabeth_: Ano, potrebujes odbornu pomoc. Preco ju nevyhladas? Nechapes, ze tie navaly vlcieho hladu su prosba tvojho tela o pomoc. Sledujem to tu z casu na cas a tvoj jedalnicek je hrozny. Nemas dostatok kalorii, minimum bielkovin,ziadne tuky (necuduj sa ze nemas menstruaciu - telo potrebuje tuk na tvorbu hormonov, niektore vitaminy sa vstrebavaju len s tukmi atd), ziadne sacharidy (mozog potrebuje cukor, plus keby si jedla komplexne sacharidy neprepada ta vlci hlad).

geekygirl7

Zadarmo? A preco by to robila? Co by z toho mala?
A dostat invalidný dôchodok predsa nie je take jednoduche, vsak to posudzuje lekar Socialnej poistovne.

elisabeth_

dnes:
R: biely jogurt, kava s mliekom
D: nic
O: biely jogurt ,kava s mliekom
Ol: par zemiakov, spagety,cela vianocka s maslom a lekvarom,polka buchty,pazenica s opraženym chlebom
V: fazulova polievka s chlebom, hrianka

cely den som nic v podstate nejedla a ked som prisla domov taky hlad, naval, všetko za sebou som jedla aj ked som už bola plna, nechapem co to zase ma byt, co sa to zase deje:(

kupila som si psyllium, zajtra bude
R: pohar mlieka s psylliom, kava s mliekom
O: zelenina
V: biely jogurt

prečo mam taku slabu volu v poslendy mesiac?:( dovtedy som sa neprejedala, sice som jedla malinko ale aspon som sa neprejedala, teraz všetko co som schudla naberiem naspat? .. fuj.. nie nie nie nedovolim to.:(((( mam chut sa vyzvracat, dat prehanadlo a dat si par dni na melone alebo citronovej stave:(

veru teraz sa hanbim za svoj jedalnicek:/
potrebujem pomoc

silvus28

evcca, áno zadarmo, a nielen zyprexu, ale všetky lieky, a nielen mne, ale všetkým svojim pacientom, a to ich má stovky...je to legálne? čo sa s tým dá robiť? mám ju nahlásiť???

[zruseny3]

Dokážeš to, Silvi! coby nie. :) Tak šup, šup, vybrat baterku z vahy a ten obed zamena za nieco lepsie, napr. ryžu s maskom.

silvus28

áno, "vraj" mám bipolárku, ale nikto tomu neverí, ani v nemocniciach mi to neuznali ani iné doktorky, len tá moja, lebo chce kšeftovať s liekmi, ktoré sa na bipolárku používajú, má ich plnú ambulanciu a dáva ich pacientom zadarmo!!!to je už podozrivé, nie? nemám ani som nikdy nemala príznaky tej poruchy, dokonca ma aj na invalidný dostala kvôli tomu! a tak si myslím že keď som vysadila tie lieky tak to nie je nič také hrozné, či???
Inak môj dnešný jedálniček je a ešte bude takýto:
R: káva
D: ovocná misa
Obed: biely jogurt, káva
Ol.: biely jogurt, káva
V: ražné pečivo s cícer.nátierkou, tofu a biely jogurt, uhorka

Prekliata váha! Dnes zasa +0.8 kg!!! tak by som sa chcela už nevážiť, ale ja to jednoducho NEDOKÁŽEM!!!

sashley

nic nerobim,aj ked mam strasne nutkanie, idem radsej spat a zajtra sa budem snazit normalne jest. (aj ked som teraz schudla v tomto zahranici)