Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
:D smajliQa ty zase chutky s tymi langosmi :D
silvus,,, od rana az do obeda len dve kavy? tak nemozes fungovat...
ahojte... tak ja vcera
kedze som kvoli praci musela mat ranajky uz o 5:30 - vlocky goody
potom som hajala..mala som az
o 13:30 - langos/nikdy neodolam/
16:00- jablko vacsie
18:30- kuracie prsicko, na olivovom oleji, ryza, 150 g rajcin
Silvi, prečo sa vážiš stále?
pekne papaj aj chlebík s nejakou natierkou napríklad. :) Uz zas padás do "jedálnička" typu káva, jablko.
tak ja som sa ráno vážila a zasa som schudla, ale len 100 g od včera, takže za dva dni je to mínus 900 g...
Na dnešok plánujem:
R: káva
D: cappuccino amaretto
Obed: cottage+uhorka+grah.rožok
Ol: nejaké ovocie
V: asi biely jogurt+mandle+kuskus
Koľko kuskusu si mám odvážiť za surova, aby to bola cca 1 porcia, a koľko mám mať gramov po uvarení?Ďakujem...
SmajliQa bola to daka štipava aj dake maso tam bolo ale to som dala prec stadial, ale perfektna bola juj
dnes
R dokopy s Desiatou: 360g uhoriek
O: uhorkovy salat s kuracim masom varenym vo vode a paprika
Ol: zase uhorky
V:uhorka s trochou kuracieho masa- varene vo vode
Dnes som mala taky postnejsi den aj ked uhorky su tažke na zaudok ale ked som videla zase tu vahu 50kg skroro ma kleplo tak kilo dve musia dole
silvus28
na veceru si nedavaj rozok.. ten si daj rano. na vecer je to zbytocne vela sacharidov, ktore nespalis, jedine ze by si vecer cvicila
za ten mesiac som na vahe nestala ani raz ale oblecenie mi je stale dobre citim mozno nejake pol kilo navyse ale snazim sa to neriesit proste jem dalej uz ked som zacala tak pokracujem nechcem sa k tomu vratit
annyi, a pribrala si niečo za ten mesiac?
ja som dnes vážila o 800 g menej ako včera, takže sa to vyrovnalo, zbytočne som robila paniku...na dnes plánujem:
R: len káva s mliekom
D: ovocná misa (jablko, marhule a broskyňa)
Obed: asi ovsená kaša s tvarohom a orechami
Ol: len káva
V: grah.rožok s tofu a biely jogurt
ahojte je to uz viac ako mesiac co jem normalne a naozaj sa to da je to tazke ale da sa to len treba chciet nebat sa a kazde jedlo si vychutnat bez vycietiek, ved ppp nas obera o skutocny zivot a je to len jedlo zivot nie je o jedle a s anorexiou sa zit neda tak cim skor s nou skoncujeme tym to bude pre nas lepsie