Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

sashley

ja dnes(mam vycitky :( )
R: cerealie s mliekom, dzus, kafe latte
D: kava z automatu, hrozienka
O: 2 jablka,banan, a 150g ovocny salat
V: kafe latte,trocha kolacu
V2: 35 g cipsov
:( hrozne a neviem co so sebou

zuzana1223

silvus28, ak mas bipolarku a prestala si brat lieky okamzite si naklus k psychiatricke! Je to nebezpecne chces si vyvolat maniu alebo depresiu? Nechcem ta poucovat,ale ak mass bipolarku dobre kontrolovanu, spravila si strasnu blbost.

Futuristkaa

smajli nechcem to vymienat..lebo ja k telke potrebujem nejakú dobrotu:)) A hej hej chutí mi aj samotný tá príchuť- horčica, cibuľka je úplne najlepšia..tie ostatné m imoc samotné ani nechutia

smajliQa

futuristka

ty papas na ranajky cottage a na veceru bebe,,, co tak vymenit to??

inak a to papas ten cottage samotny,?? to ti tak chuti?

Futuristkaa

Dnes krása:)
R- cottage
O- zeleninový šalát
S- jogurt+káva s mliekom
V- mel=on bude:)
a pri telke asi Bebe-ano viem cukor- noačo:))

silvus28

ahoj evcca, tak musím sa k ničomu priznať, čo som zasa vyviedla, ja krava...nedávno som čítala štúdie, z ktorých psych. liekov sa priberá a vyšlo z toho, že najviac zo zyprexy a depakine...a práve tie ja okrem iného užívam...tak som ich cca pred 4 dňami sama vysadila!!! ja som totiž strašne ovplyvniteľná, čo si prečítam, tomu uverím...a keďže som naozaj pribrala od apríla cca 4 kilá, tak ich chcem schudnúť a skúšam to aj takto cez lieky...áno, viem že som urobila kravinu, takto si samovoľne vysadiť naraz dva lieky...lebo sa cítim nejako čudne...a stále ma odvtedy bolí hlava...čo mám robiť? ale nechcem si to znovu nasadiť...mám to povedať svojej psychiatričke? prosím poraďte...

smajliQa

R- cel. chlebiky+rajcina+uhorka+kava
D- jogurt
O- slepaci vyvar
O- cel. chlebiky+rajciny,uhorka, paprika, tofu 80g, kava

V- doplnim :))

smajliQa

annyi..

dnes som sice v praci, tak som si nabrala take klasicke veci, co mozem zobat po cely den, vies, celozrnne chlebiky, jogurt, zelenina, ... obed si objednam... ALE..

zajtra mam volno a uz sa tesim na ten stanok :D:D:D:D verim, ze budem v rade prva :D:D:D mnam :D