Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
silvus, ty si strateny pripad
no tak toto je vyhra naozaj...silvus, ani nechci vediet ako to dopadne, iked si teraz nemyslis ale tymto rozhodnutim ti zarucujem ze pride depka, kila navyse a prejedanie, uzi si to :)
včera:
R: veľa melónu
D: káva
Obed: biely jogurt, kornspitz a zelenina
Ol: biely jogurt
V: kuskus, orechy, mrkva
A zasa som pribrala 200 g od včera, tak som sa dnes nasrala a rozhodla sa vážne schudnúť, ale už seriózne...včera som sa už nenasúkala ani do svojich najväčších rifiel, čo mi padali...nemám čo nosiť...takže odteraz budem jesť takto:
R: káva
D: káva
Obed: biely jogurt( alebo dve jablká)
Ol: biely jogurt
V: tvaroh
A keď sa statočne naseriem, tak nebudem jedávať už celý deň NIČ, len kávu a vodu!!! A nemusíte mi tu písať, že je to kravina, ja to viem, alebo že sa mi spomalí metabolizmus, lebo ja ho už viac spomalený ani nemôžem mať, alebo že sem už nemám písať, aby som neznechucovala ostatné baby...lebo ja sem písať budem, lebo doma ani nikde inde o tom nemám komu povedať, tak aspoň tu...vtedy sa mi vždy trochu uľaví...
ano, nastastie mi padol net, potom dovolenka, a net mi nechybal :) a mala som lepsi sposob ako travit volny cas. mam z teba radost, presne toto co si napisala je to najlepsie, ze - zbohom odchadzam uz som ok :)
jajka... aj ty si tusim prestala prispievat.. nechodis sem uz tak casto??
a dakujem :)
vyborne , smailiqa :D
ahojte.. ja uz nebudem prispievat do tejto temy...
leboj a sa uz nikdy nebudem hanbit za to, co som zjedla.. a aj ked sa nahodou budem, tak co. nic s tym uz nespravim.. :) skocim si do fitka alebo to vypotime s praitelom v posteli :)))
precitajte si baby moju temu odkaz.... pre baby trpiace PPP
futuristka,
naozaj, neboj sa uz tolko toho jedla! jes velmi malicko, tvaroh ti vobec neuskodi, prave naopak! vobec si toho nezjedla vela. Ved sama vidis, na takejto vahe tvoje vlasy (okrem ineho) velmi ale velmi trpia. Mala by si mat min 50kg... Aj ked to je tiez male ale predsa len nieco... drzim ti velmi velmi palce!
silvus,
videla som ze si davnejsie sa uz rozhodla konecne skoncovat s tymto nezmyslom a znova sa pokusit zit naplno, a velmi si ma tym potesila! naozaj, bola som velmi rada, a tvoje slova zmenit sa a pohnut sa dalej, svedcia o tom ze este nic nie je stratene, a mozes sa z toho vyhrabat, len bud silna! aj jedalnicek si si upravila, to som rada! (aj ked este vzdy mozes zamaskrtit aj viac:) ) a VAHU ZAMKNI A DAJ KLUC MAME!!! vaha je svinstvo, este k tomu digitalna.. fuj, mne naozaj pomohlo ked mama zamkla vahu do skrine... (aj ked som nasla po case kluc, ale aspon som sa odrazila zo dna)
Kazdopadne, drzim ti palce, je totiz najvyssi cas aby si sa aj ty odrazila, a vyskocila :)))
Kvietok20,
tvoje slova to vystihli.. hovoris uplnu pravdu, mali by sme si vsetky z toho co si povedala aspon nieco kazdy den pripomenut, lebo vravis svatu pravdu... ja sa snazim o to kazdy den, ale niekedy naozaj je to k nevydrzaniu, hocijaka blba poznamka ma vie polozit... ale dakujem!