Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
Použivam sravne to psyllium ked si ho nalačno rano dam do pohara tepleho mlieka-dve male lyžičky rozmiešam a vypijem zatym vypijem dalsi pohar vody a to mam namiesto ranajok a potom dalsie jedlo jem až na obed? lebo tam je pisane že pol hodinu uzivat pred jedlom. Nevadi to ???
Ako to použivate vy?
včera:
R: miska ovocia
D: káva s mliekom
Obed: špenát so zemiakmi a vaječ.bielkom - veľká porcia
Ol.: dve jablká, káva
V 1: kuskus s bielym jog., orechy a uhorky
V 2: biely jogurt 200 g
dnes bude:
R: mrkvovo-jablkový šalát s mandľami, káva
D: káva
Obed: cottage light, grah. rožok, orechy
Ol.: miska ovocia
V: jogurt s ovs.vločkami a hrozienkami
naozaj všetkým dáva tie drahé lieky zadarmo, preboha načo by som si to vymýšľala???
futuristka.. no .. ja neviem ci zmena. dnes je to 49 dni co papam :))))
mam 51 alebo 52 kg, ako kedy :)))
elisabeth.. len tak dalej :)
ja dnes :
R- len kafco s mliekom
D- jablko
O- celozrn. chlebiky, rajciny, paprika, uhorka, tofu syr,
O- to iste co na obed
V- dva taniere slepacieho vyvaru :))
smajliQa- perfektny je, chcela som si ho dat aj na večeru ale už nemali takže dnes večra bola čerešnovy jogurt( kt. ma na 100g:1,1g tuku,91kcal,a aaž 17,3g sacharidov ) s psylliom
ďakujem :) a ty čo? žiadna zmena?
jasne jasne.. chapem..
som rada ze si pribrala, aj ked iba kilo. moc ti drzim palce, 48 je lepsie ako 47 a menej. 50 bude tvoja zivotna vyhra :) drzim palce :))
ten je odtučnený- jemný a keď si ho zarobím je z toho taký taký domáci termix/tvarohový miláčik
a ten tvaroh si kupujes normalny tiez? tucny,? ci nie?
Pretože nemožem stále jesť len diétne veci (neverím že to píšem) ale viem čo sa dialo ked som mala 47a menej- vlasy by som si dokázala spočítať za 2minúty a proste veľa zdravot. problémov a problémy doma ani nevravím
ale preco nezvolit dietnejsiu formu?