Skúsenosti s hormonálnou antikoncepciou CHloe

petra2t

prosím vás potrebujem poradit ked beriem tie biele tabletky možem v tom období otehotniet, lebo menzes mi začína až na 4 den bielych tabletiek. díky

janne

No ja beriem chloe uz treti mesiac a prvy som mala strasne placlive a clive nalady a bolo mi troska divne od zaludka, ale inak nic a ted to uz je v pohode. Plet sa mi krasne vycistila a ted som dokoncaschudla 2 kila, chut do jedla to nejak moc neovplyvnilo. Takze pre mna to funguje.

majjjjjjka

ja som zacala brat Chloe asi pred týždňom, pričom menštruáciu som mala iba 3 dni a odvtedy mam spinenie.má niekto s tým tiež skúsenosti?kedy to asi prejde?

qiu

mišel skús počkať aspoň 1. mesiac... ono to pravdepodobne prejde, ale ak by sa to nedalo vydržať tak ich vysať a povedz nech ti predpíše iné.

mišel

ahojte, ja beriem Chloe cca 7 dní, prvých pár dní mi bolo príšerne zle od žalúdka, ale to by sa ešte dalo prežiť, ale celá som opuchla, zväčšili sa mi prsia, ale tak isto mi opuchli nohy, dlane, a mám príšerné zmeny nálad, už som zúfalá lebo doktor mi povedal že by to všetko malo prejsť, lenže zo dňa na deň som opuchnutejšia, a len sa to zhoršuje. Čo mám robiť, vysadiť ich aj napriek tomu že doktor kázal počkať, alebo brať ich ďalej? s tým opuchom nepreháňam, mala som tak opuchnuté nohy že som ledva obula topánky.... neviem čo ďalej....

lucia15

ahojte ...beriem chloe kym som brala prvy blister prsia sa mi zvacsili o jedno cislo ...ale ked som zacala brat druhy blister vratili sa mi na povodnu velkost bolo tak aj u vas ?? dakujeem

qiu

ja beriem HAK Chloe a špinila som len v 1. mesiaci. A čo sa týka vlasov som velkú zmenu nepostrehla mastia sa mi stále rovnako...

paty

gynekolog mi predpisal HAK CHloe a zachvilu ju zacnem brat, ale pisali ste tu ze ste uprostred mesiaca zacali spinit. Mozem sa spytat co to spinenie je a ako dlho to trva? a ci to potom este v dalsom mesiaci bude.. Dakujem.

miska

chloe je fajn...upravuju aj tvar a vlasy ako uz spomenula jedna slecna. Nepriberam iba sem tam podozrivo znervozniem, ale da sa to vydrzat :)))