liwvi
Ak sa ti robi akne aj po 3 rokoch uzivania, nemusi byt problem hormonalny, cize ti na to HAK nemusi pomoct, robili ti pred nasadenim hormonalne testy? Ja som mala vysev na tvari aj dekolte a chrbte, ale ze neskutocny a do 3 mesiacov od uzivania som mala cistu plet...a je to tak stale, ano samozrejme sem tam sa mi nejaka ta vyrazka urobi, ale je to skor mazotokom alebo cely den plet pod make upom..., ale ak mas hormonalny problem, tak akne sa sem tam moze robit stale aj pri HAK, no treba upravit aj zivotospravu a velmi si na akne pochvaluju konopny krem na tvar, ja si ho idem tiez zaobstarat, lebo ja som toho uz vyskusala, asi vsetko co je na trhu..., beriem HAK, cize problem s akne nemam, ale mam velmi mastnu plet, preto by som sa aj chcela opytat, ci nema niekto skusenosti s dobrym kremom na mastnu plet? dakujem...a co sa tyka HAK na akne, aj moji lekari (3) by ti povedali, ze na akne je lepsie chloe...a najlepsie mi robilo diane, to som mala uplne krasnu a cistu hladku plet, len som od nej velmi pribrala ( cela som sa naliala)...