Čo si myslite o tejto antikocepcii, doktor mi ju chce predpisat . Možete mi niečo povedať o nej?
Skúsenosti s hormonálnou antikoncepciou CHloe
doc
ale moj lekar mi povedal,ze Chloe je presne to iste ako Diane, ze rozdiel je iba v cene. Tak neviem. Myslis ze Diane je predsa len Diane? Mne ide o to,aby som z toho nepribrala. A pocula som aj, ze su to vysokohormonalne HAK a ze by sa nemali brat dlho, lebo to skodi...
brať originál DIANE 35
aj mne prave lekar predpisal Chloe, ale dost sa bojim aby som z toho nepribrala.
Ja užívam Chloe už druhý mesiac a zatiaľ je všetko ok.Len prvý mesiac bol môj najväčší problém špinenie a neuveriteľná zmena nálad. Chcela by som sa spýtať, či niektorá z dlhodobejšich uživateliek postrehla naozaj zlepšenie akné.. a kedy dostávate presne menštruáciu? ja vždy, keď užívam už takú druhú/tretiu bielu tabletku. ďakujem
Ja uživam Chloe druhy mesiac a velmi ma z nej bolia prsia. Doktorka mi ju predpisala, pretoze znizuje hladinu testosteronu a nic ine mi zatial nepomohlo, takze musim iba vydrzat. Cena je viac nez dobra iba 600 Sk.
mne ju prave dnes predpisal moj lekar. uz niekolko rokov som uzivala diane a tuto mi odporucil s tym, ze je to vraj to iste, len je o skoro 500 korun lacnejsia. btw, balenie je dost blbe, blistre su neprakticky velke :(
neva . ak maš stou anti. skusenosti bola by som rada keby si sa s nimi podenlila so mnou . dakujem
ja užívam chloe druhý mesiac a zatiaľ je všetko OK. Uvidím neskôr
je to kopia Diane 35