Čo si myslite o tejto antikocepcii, doktor mi ju chce predpisat . Možete mi niečo povedať o nej?
Skúsenosti s hormonálnou antikoncepciou CHloe
ja ich uz beriem cca7 mesiacov, nepribrala som ani gram, plet sa mi vyrazne nezlepsila ale strasne mi zacali padat vlasy, ale ozaj STRSANE. asi prjdem zase na triqiular, ten mi sedel viac, mimochodom ja biele tabletky neuzivam, a chodi mi to o dva dni neskor, ako aj s triq. cakala som od nich viac.
ajojte baby!!pred tyzdnom som dostala menstruaciu a hned som si aj vecer dala uuplne prvu tabletku chloe no a na druhy den som uz menstruaciu vobec nemala...a presiel tyzden a nic, ale tabletky beriem normalne...neviem preco som to mala iba jeden den, mohli to zapricinit aj tie tabletky??prosim poradte...!!!:))
prosim: beriem CHLOE desiaty den, a asi pred 4 dnami som zacala mat hnedy vytok, a vcera sa z neho stal cerveny. Je to slabe ale je. Mali ste to niekto? Je to normalne alebo mam ist k lekarovi???
Petruska: Ten pondelok, ktory je napisany na tabletke, to znamena prvy den, nie je to tam oznacene od 1 do 28 ale podla dni v tyzdni, oni si mysleli ze nam to takto ulahcia. Ulahcia, ked vezmes prvu tabletku ozaj v pondelok. Cize to, ze je tam pondelok neznamena, ze to MUSIS zobrat v pondelok, iba mas ist porade. Ked si zacala v utorok tak si mala zobrat tu tabletku na ktorej je napisane pondelok a tak vzdy budes vediet, ze mas zobrat tabletku den pozadu, cize ked bude sobota tak ty vezmes tabletku na piatok. Rozumies tomu? Alebo ich ber podla dni v tyzdni a tu pondelnajsiu co ti zostane vezmi ako poslednu pred tymi bielymi.
Jednoducho musis najprv uzit vsetky tie oranzove a potom vsetky biele, pekne den po dni a potom zasa oranzove,... atd ... ale KAZDY DEN presne v tu istu hodinu!!!
A ANO je to ucinne ako antikoncepcia cize proti otehotneniu!!!!!!
ahoj wcielka, ja beriem chloe druhy mesiac, a musim povedat, ze ked som minuly mesiac zacala brat tie biele tabletky, tak som menstruaciu dostala tiez tak neskoro na 5- 6 den. A vcera som zacala brat biele tabletky, tak som zvedava ako to bude tento mesiac...
nikka tak ako? stale uzivas Chloe? pribrala si od nej ci nie?
Aj jááá berem Chloe... je to super nepriberete a zlepší sa vam plet... A lekarovi som velmi dorazne povedala z takej z ktorej sa nepribera ... tak mam chloe:) a zatial žiadne mimo učinky:)