Gyn. zápaly a kúpele

marcka_64

Ahoj @bojla:-)

A už máš aj presne stanovené, do ktorých kúpelov pôjdeš? Je mi ľúto, že si prišla o maternicu:-(

nadka38

Mema som rada, ze som ti mohla pomoct aspon takto... Fuu, tak to sa uz riadne dlho snazite... Mas moj obdiv, ze stale pozitivne myslite... Ja by som to uz asi davno zatratila... Pokial ti to aj doktor odporucil, tak to vyuzi... Staci, ked ti vypise papier, nan napise vsetky tvoje problemy a vysetrenia, ktore si absolvovala a potom s tym pojdes na poistovnu... Treba to vyskusat, ked je taka prilezitost...

Darla111

A do ktorych kupelov idete? Mne poistovna pred minuly rok zaplatila vsetko, minuly iba polovicu a teraz nic :D Ale asi na to kaslem a pojdem na par dni na vlastne naklady :)

nikuska333

ja cakam na vyjadrenie poistovne, ideme aj s manzelikom spolu :) velmi sa tesime a uvidime ci nam preplatia alebo nie :) minuly rok nam preplatili vsetko, obom, bolo super taka dovolenka, spolocne straveny cas, nesla by som uz asi bez neho :)

bojla

ja sa chystam buduci rok do nejakych kupelov skrz to, ze mi tento rok vyberali celu maternicu :/ som zvedava a v ocakavaniach lebo tato liecba je hrozna

0mema

Vau tak to si ani nevies predstavit ako mi teraz pomohla tvoja sprava! Tiez sa snazime uz asi osmim rokom, moj problem je rohovita maternica, mala som par potratov a vela neuspesnych umelych oplodneni, plod sa bud neuchytil alebo neudrzal, kazdopadne nestracame pozitivitu a snazime sa dalej! Chcela by som ist preto aj ja do kupelov, odporucal nam to uz aj lekar :)

nadka38

Mema preco si myslis, ze ti to neschvalia?... Aku mas poistovnu a ake mas zdravotne problemy?... My sme mali problem splodit dieta, dlhoo, dlhoo sa nam nedarilo a ked sa nam aj podarilo, tak som potratila... Potom sme sa zacali s drahym zdravsie stravovat a trochu zmenit zivotny styl... Vysledky sme mali lepsie, no aj napriek tomu som isla este aj do kupelov, kedze mi viacere zienky povedali, ze v Luckach boli viacere zeny, ktore mali taketo problemy a proste im to pomohlo a deticky maju... Tak som vyskusala a teraz uz tiez nosim pod srdieckom nas maly pokladik... :) A preto si myslim, ze kupelna liecba je super!...

0mema

addulaa

Ano najprv si budem asi takto ziadat, aj ked si myslim ze mi to neschvalia, ale tak co mozem stratiti? Presne taky mam plan ak by to nepreslo :) To tak kludne mozem nie?

addulaa

Takze najprv chces skusit poistovnu a ked to u nich neprejde, tak si zakupis pobyt ako samoplatca a vyuzijes rekreacny poukaz, dobre tomu chapem? Taky mas plan?