Gyn. zápaly a kúpele

marcka_64

@bojla:-)

Presne, bola som si oddýchnuť namiesto dovolenky pri mori som bola v kúpeľoch:-) To už potom záleží od daných kúpeloch, ktorý termín ti dajú, ktorý budú mať voľný. Na toto ti nikto nebude vedieť konkrétne odpovedať, lebo to je veľmi ťažká otázka. Myslím, že cez sviatky ti termín nedajú. Takže kľudne môžeš aj pred. Veď sa s nimi dohodneš, keby ti nevyhovoval termín, ktorý ti oni ponúknu.

Naty93Hvolkova

Ahoj Karolína:-) Tam nejde len o to, že teplá voda má pomôcť na neplodnosť. Tam ide o to, že si celkovo žena oddýchne, že myslí na úplne iné veci, že sa jej tam odborníci venujú. Keby to nepomáhalo, tak by tam ženy predsa nechodili, no nie? Poznám pár žien, ktoré nemohli mať baby a po tom ako absolvovali kúpeľnú liečbu sa im zadarilo. Tak niečo na tom musí byť! A druhá vec je, že keď neveríš, tak málokedy dosiahneš to, čo chceš. Musíš veriť a zázraky sa dejú!

Karolinana

Ja o tom nie som úplne presvedčená, že to pomáha, nechápem ako by mala teplá voda pomôcť pri neplodnosti

bojla

marcka aha tak ty si si bola iba oddychnut. no to sa mas, ze nemas take problemy. tym padom ale postup ked by som chcela ist cez poistovnu bude iny trochu. ja by som prave potrebovala vediet, ze ked mi to poistovna schvali tak kolko casu mam na to aby som tam isla. lebo premyslam ci mi mam davat ziadost este pred vianocami alebo radsej az potom aby mi pobyt nahodou nevysiel aj cez sviatky lebo to chcem byt urcite doma

krastella

o kúpele môžte požiadať, keď máte za sebou už nejaké vyšetrenia a dlhšie sa vám nedarí otehotnieť. no musíte mať na to aj patričné papiere. ak nemáte, tak máte smolu.

marcka_64

@bojla:-)

Bola som iba týždeň, keďže som si pobyt sama platila a bola som tam len kvázi ako keby na dovolenke. Liečenie by mi neschválili, nemám našťastie žiadne ženské zdravotné problémy.

zitnanka58

Môj názor je taký, že v niektorých prípadoch kúpele pomôžu ale sú aj také stavy, kedy len kúpele nepomôžu a je potrebná aj iná liečba. Ale každá žena, ktorá má nejaké gyn. problémy by mala vyskúšať. Už som veľa čítala aj o tom, že napríklad na neplodnosť sú dobré kúpele a mám aj kamarátku, ktorá dlho nemohla mať dieťatko a keď išla na tri týždne do kúpelov a potom prišla domov, tak sa im podarilo. Tak niečo asi na tom bude, keď sa takéto "zázraky" dejú.

Najčítanejšie články