Gyn. zápaly a kúpele

0mema

nadka
Okay vdaka tak sa na to pojdem spytat tam. Dufam, ze mi to vypise, najradsej by som bola keby mi to preplatia cele ale tak prinajhorsom si mozem nieco zaplatit aj ja nie?
roxymila
Dakujem :) Idem pogooglit trosku, ze ako tie procedury prebiehaju. No viem, ze by to malo byt vsetko pod dohladom lekarov

bojla

marcka vies co o tych mi len doktor hovoril lebo ja sama som vobec nevedela, ze co sa, v ktorych kupeloch lieci, kam sa chodi s takouto diagnozou na liecenie. o tychto tiez nic moc neviem ale ak je tam lepsie tak by som isla tam. ja si necham poradit lebo fakt nemam este skusenosti so ziadnymi kupelami. ty si tam bola ako dlho?

roxymila

Ahoj mema:-) Naďka ti napísala, len všeobecne, že všelijaké procedúry mala a ja ti ich aj vypíšem, keďže to ti isto viac pomôže;-) Tiež som už u nich bola na liečení, takže viem, aké procedúry väčšinou takýmto ženám dávajú. Sú to:
- skupinové cvičenia a cvičenia v bazéne v minerálnej vode,
- rašelinové zábaly,
- minerálne vane,
- lymfodrenáž a podobne,
ale aj ďalšie procedúry podľa konkrétnych prípadov, vždy po dohode s lekárom.
To asi vieš, že hneď prvý deň ťa lekár vyšetrí a on nastaví procedúry, že?

marcka_64

@bojla:-)

Neboj sa, dobre tam bude. Potom keď z tade prídeš, si budeš pochvaľovať, uvidíš:-) Takže ešte sa môžeš rozhodnúť, kam pôjdeš, áno? A nad Lúčkami o ktorých tu baby písali si neuvažovala? Či tieto máš bližšie? Podľa mňa je úplne jedno, pre ktoré sa rozhodneš. Dôležité je, aby si tam išla a oddýchla si!

duma

Aj tam liecia zenske problemy? To som ani nevedela! Nova informacie to je pre mna. Lebo ja som sa na zenske problemy liecila v Luckach. Tam ma z poistovne poslali a dobre tam bolo :) Sice som musela byt az 4 tyzdne ale vydrzala som a aspon som si poriadne oddychla od vsetkeho :)

bojla

marcka ahoj vies co nemam, citala som si tu, mne povedal doktor ze sliac alebo turcianske, ale popravde tam sa mi moc nechce :/

nadka38

Mema pokial ide takto o zenske problemy, tak by to mal vypisat gynekolog... Predsa on najlepsie vie, aky je tvoj stav a najlepsie to vie popisat... Lebo ved on si vedie zvlast zdravotnu dokumentaciu, kde ma zapisane vsetky vysetrenia, ktore si absolvovala, atd.... Mne to on gynekolog vypisoval vsetko... Vselijake procedury som mala..:):)

0mema

nadka
Prosim ta a to ma vypisovat gynekolog alebo obvodny staci? Pripadne obaja ako to je? Ake procedury si mala v kupeloch pri tvojej diagnoze?