Dobrý deň,
mám opakovane zápaly a poruchy ovulácie. Bude mi hradiť poisťovňa liečebný pobyt keby som šla do kúpelov špecializovaných na gyn. problémy? A ako mám postupovať aby som si to vybavila?
Gyn. zápaly a kúpele
ženy tie, ktoré ste boli cez poisťovňu ale patrili ste do skupiny B (čo znamená, že ste si ubytovanie a stravu uhrádzali sami), koľko vás to približne stálo? za odpoveď ďakujem
presne tak, v Luckach si ludia maju z coho vyberat a preto sa tam tak radi vracaju... a planujes tam aj ist?... ty si u nich este nikdy nebola, ze?..
Musim sa ti priznat nurse, ze som ostala milo prekvapena, ze tolko vela procedur poskytuju :O Myslela som si, ze len zopar procedur ponukaju, ale to mnozstvo ma milo prekvapilo. To je uplne super! Ludia si maju aspon z coho vyberat. Super!
Petrina pokiaľ viem, tak doktor tam je stále a je k dispozícií pacientom, keď sa im náhodu niečo stane alebo sa necítia dobre, tak všetko to ten doktor rieši... keď sú na liečebnom pobyte, tak musí byť o nich dôkladne postarané a nemôže sa im nič stať...
nemas vobec zaco, rado sa stalo... pozrela si si to, co hovoris na procedury?...
Ano, velmi dobre mi tam bolo Petrina. Lekar tam je akoze kazdy den cez tyzden ale vacsinou k nemu ides len prvy den na prehliadku a potom pocas pobytu iba vtedy, ak mas nejake zdravotne problemy. Ak nemas, tak uz k nemu viac nejdes...
To veru ano, tak dobre ti bolo, tam je lekar potrebny pocas celeho pobytu ???
V kupeloch som bola 4 tyzdne Petrina. Poistovna mi preplatila uplne vsetko (ubytovanie, plnu penziu, lekarsku staroslivost a liecebne procedury). Zaradili ma do skupiny A. Bolo to dobre, ze som tam isla tak na dlhsie. Aspon som si poriadne oddychla...
Nooo tak potom daj vediet ako si dopadlo, ku komu tam?
EMMMAA - ako dlho si bola? Standartne? Poistovna vsetko preplatila?
wendy - hej hej, som objednana do Brna uvidime