Gyn. zápaly a kúpele

jancaa

@remcike klud, hlavne nebud zufala, lebo to ti vobec nepomoze. Take zapaly maju viacere zeny a normalne funguju. Treba si len davat pozor na zimu, na kupanie v bazenoch a ine veci, ktore sposobuju zapaly. K doktorovi mas ist aj na kontrolu?? Ak ano, tak sa skus spytat, ci by ti mohol vypisat odporucenie na kupelnu liecbu.

remcike

Ano dal mi antibiotika. Teraz uz asi zabrali nie je mi tak zle a hlavne ma to az tak neboli ale tak som zufala. Preco sa vsetko zle len mne musi stavat? :(

snazilkajulka

Nie, nikdy som u nich este nebola Nurse a velmi rada by som k nim isla. No uvidim, ci sa mi to podari vybavit alebo tam pojdem na vlastnu past. Buduci rok to budem riesit :)

EMMMAA

Presne tak ako hovoris Petrina. A celkovo hlavne pre tych starsich ludi to je super, ze vedia, ze ak by mali nejaky zdravotny problem, maju sa na koho obratit. No poviem ti, ze aj ja som raz musela volat doktorku, ked som sa necitila dobre a mala som aj vysoku teplotu. Hned mi dali lieky a o par dni som bola fit.

jancaa

@remcike predpokladam, ze ti gynekolog dal nejake antibiotika, aby ti zapal preliecil a nejaku masticku, ci??? Teraz, ked mas zapal, by si isto nemohla ist do bazena, lebo by si sa zblaznila a mohlo by sa ti to este zhorsit. Najprv ti musi ustupit zapal a potom mozes riesit kupele. Nechaj to uz teraz tak a po novom roku si ich zacni vybavovat.

remcike

Ahojte. Prosim Vas potrebovala by som od Vas vsetkych co s tym mate docinenie pomoc. Predvcerom mi na gynde potvrdili ze mam tazky gynekologicky zapal a ze idealne by to bolo vyliecit vhodnymi kupelami. Tak som cela nesvoja ze co teraz takto pred Vianocami :(((

petrina

Aj som si myslela Ema, ze to nejako tak funguje. Paci sa mi, ze hned na zaciatku spravia cloveku zdravotnu prehliadku, aspon aj ten clovek je taky spokojnejsi, ze tam je pod dozorom lekara.

jancaa

@Irga85 ceny su rozne, nakolko zavisi hlavne od toho, kde budes ubytovana. No mozem ti poradit, ze pribliznu cenu si vies vypocitat u nich na webovej stranke. Tam si vies konkretne nastavit ktore ubytovanie chces a ono ti to vypluje predbeznu cenu, tak vyskusaj...