Dobrý deň,
mám opakovane zápaly a poruchy ovulácie. Bude mi hradiť poisťovňa liečebný pobyt keby som šla do kúpelov špecializovaných na gyn. problémy? A ako mám postupovať aby som si to vybavila?
Gyn. zápaly a kúpele
sihkira - áno bola som. Ja som síce bola z krčnou chrbticou, no to je podľa mňa jedno. Prečo sa takto pýtaš? Máš iný názor?
@monchitta a ty si osobne bola v nejakych kupeloch???
mne by bohate stacilo, keby sa mi tie zapaly zmiernili a nemavala by som ich az tak casto, ako ich mavam teraz. ved uz ma aj sestricka hned berie do ordinacie, ked ma vidi v cakarni lebo vie, ze tam chodim ako na hodiny klaviru. ved aj vcera som tam znovu musela ist :( ale skusim Tomas aj tu stravu zmenit a uvidim, ci to pomoze. no idem si vybavit aj ten kupelny pobyt, ked mam na to narok. ved bud sa to podari, alebo nie. su len dve moznosti, ale ked nevyskusam, tak nebudem vediet.
simuira56 :
Kúpele sa nespecializuju na boj proti zápalom, to že sa budeš kúpať v teplej vode ešte neznamená že ťa to zbaví zápalu, nezbaví. Len zmena stravy ťa zbaví zápalov.
Kúpele sú podľa mňa super vec a myslím si, že vedia moc pomôcť. Nepočula som zatiaľ o nikom, komu by kúpele nepomohli...
@lobata hotel Kubo, ten prednedavnom aj rekonstruovali, ze??..
a potom mi prestanu zapaly Tomas? vyskusam, aj ked to bude pre mna veeeeeelmi tazke! podla teba kupele nepomozu?
simuira56 :
Začni jesť protizápalové potraviny ako je kurkuma, škorica, cesnak, cibuľa, pi deci mrkvovej stavy každý druhý deň a postupne výsad múčne jedlá pretože pšenica je silno prozapalove s geneticky modifikované. Vyhybaj sa geneticky modifikovaným potravinam.
Janka bola som u nich v maji minuly rok a konkretne som bola ubytovana v hotely Kubo. Co ta este zaujima, ved sa pytaj a budem ti odpovedat :);)
ahojte :) uz vyse roka a pol trpim gynekologickymi zapalmi. moj gynekolog mi zakazdym da len nejake tabletky, ktore mi sice zaberu ale problem nejako neriesia, kedze sa mi to vzdy znovu vrati :( co by mi ine mohlo pomoct? s cim mate dobre skusenosti? a kedy by som mohla mat narok na kupele?