Gyn. zápaly a kúpele

monchitta

sihkira - áno bola som. Ja som síce bola z krčnou chrbticou, no to je podľa mňa jedno. Prečo sa takto pýtaš? Máš iný názor?

simuira56

mne by bohate stacilo, keby sa mi tie zapaly zmiernili a nemavala by som ich az tak casto, ako ich mavam teraz. ved uz ma aj sestricka hned berie do ordinacie, ked ma vidi v cakarni lebo vie, ze tam chodim ako na hodiny klaviru. ved aj vcera som tam znovu musela ist :( ale skusim Tomas aj tu stravu zmenit a uvidim, ci to pomoze. no idem si vybavit aj ten kupelny pobyt, ked mam na to narok. ved bud sa to podari, alebo nie. su len dve moznosti, ale ked nevyskusam, tak nebudem vediet.

Tomaas 12345

simuira56 :

Kúpele sa nespecializuju na boj proti zápalom, to že sa budeš kúpať v teplej vode ešte neznamená že ťa to zbaví zápalu, nezbaví. Len zmena stravy ťa zbaví zápalov.

monchitta

Kúpele sú podľa mňa super vec a myslím si, že vedia moc pomôcť. Nepočula som zatiaľ o nikom, komu by kúpele nepomohli...

simuira56

a potom mi prestanu zapaly Tomas? vyskusam, aj ked to bude pre mna veeeeeelmi tazke! podla teba kupele nepomozu?

Tomaas 12345

simuira56 :

Začni jesť protizápalové potraviny ako je kurkuma, škorica, cesnak, cibuľa, pi deci mrkvovej stavy každý druhý deň a postupne výsad múčne jedlá pretože pšenica je silno prozapalove s geneticky modifikované. Vyhybaj sa geneticky modifikovaným potravinam.

lobata

Janka bola som u nich v maji minuly rok a konkretne som bola ubytovana v hotely Kubo. Co ta este zaujima, ved sa pytaj a budem ti odpovedat :);)

simuira56

ahojte :) uz vyse roka a pol trpim gynekologickymi zapalmi. moj gynekolog mi zakazdym da len nejake tabletky, ktore mi sice zaberu ale problem nejako neriesia, kedze sa mi to vzdy znovu vrati :( co by mi ine mohlo pomoct? s cim mate dobre skusenosti? a kedy by som mohla mat narok na kupele?