Dobrý deň,
mám opakovane zápaly a poruchy ovulácie. Bude mi hradiť poisťovňa liečebný pobyt keby som šla do kúpelov špecializovaných na gyn. problémy? A ako mám postupovať aby som si to vybavila?
Gyn. zápaly a kúpele
Žienky, kedy budem mať nárok na kúpeľnú liečbu, keď som po operácií vnútorných rodidiel? Je to nejako ohraničené? Môj doktor, mi zatiaľ nič nespomenul :/
@elza_2322 preco sa chces len probiotikami dopovat? to nie je vobec stastne riesenie!
tiež som na to dost citliva a chcela by som skusit nejake probiotika, ktore by mi posilili imunitu. Viete niečo doporučit?
vybrala som si kupele lucky, kedze tieto kupele sa specializuju aj na gynekologicke zdravotne problemy. presne ako si napisala, bud mi aj pomozu alebo si aspon oddychnem. no pevne dufam, ze mi tam aj pomozu!
Smile_girl ked mas gynekologicke problemy, preco nejdes aj do kupelov? Tie by ti tiez mozno pomohli, hm?
Smile_girl :
Na zápaly začni užívať protizápalové potraviny ako sú kurkuma, škorica, cesnak, cibuľa. Postupne vynechaj potraviny ktoré su geneticky modifikované a tvoria zápaly ako napríklad jedlá z bielej pšeničnej múky. Každý druhý deň si dávaj za deci mrkvovej stavy.
@monchitta lebo som chcela vediet, ci mas aj osobne skusenosti alebo si len pocula, ze kupele pomahaju. nemam vobec iny nazor, mam taky isty ako ty, kedze v kupeloch som bola uz viac krat a robia mi dobre procedury, ktore tam oni poskytuju svojim pacientom. vsak snad aj tento rok pojdem :)
a nejake probiotika na to nie su? Niečo čo telo posili a zapaly sa mu vyhnu?
viete mi niekto doporučit nejake silnejšie probiotika na podporu imunity pri gynekologickych problemoch?
simuira56 - a ktoré si si vybrala. Hej ak by ti mali pobyt aj preplatiť, tak prečo nie. Vyskúšať treba a ak, tak si aspoň oddýchneš