Prírodná kozmetika

IvanaIva

Poradte mi ktorá prírodná kozmetika je najlepsia pocas tehotenstva ako som tehotna mám ovela citlivejsiu plet a hlavne ked citim hocijaku vonu napina ma tak ze musi byt bez parfumov

zita--l

Ja používam prirodnu kozmetiku s ktorou som spokojná a používa ju aj dcerka ktora ma citlivu pokozku a potrebuje hypoalrgennu pokozku.Skus napísať akú kozmetiku pouziva a preco chces prave prírodnu kozmetiku ci ma ekzemy a tak

zuzi74

oplan, to aj my zeny niekedy:-)
Mas nizsie v prispevku typ na vybornu kozmetiku Elysson, ale musel by si poznat plet tvojej manzelky a vyplnit dotaznik a hlbsie siahnut do penazenky:-)Je to kozmetika aku bezne v obchodoch nenajdes, pretoze jej trvacnost je maximalne 4 mesiace od dodania, takze absolutne cista priroda.
Potom poznam kozmetiku Karla Hadka, ma tiez zaujimave kremy, sera, fluida, telovu kozmetiku a taktiez s kratsou trvacnostou.
Obe kozmetiky najdes lahko cez google.
Ak chces naozaj kvalitnu prirodnu kozmetiku, tak tu v obchodoch velmi nehladaj.

zuzi74

Naozaj mozem potvrdit, ze kozmetika Elysson je neskutocne vyborna kozmetika. Kremy, serum a oleje si davam namiesavat uz rok a plet je fantasticky vyzivena. Ano je draha, ale rozhodne sa oplati investovat. Maximalna trvanlivost su 4 mesiace a je namiesana z cerstvych surovin.

xinkiana

Žiadna, naozaj ŽIADNA BIOkozmetika sa nepredáva v obchode, ani v lekárni! Nieje to možné, nakoľko živé látky vydržia max 2-3 mesiace, čo je na distribúciu nemožné na obchodovanie. Prírodnú kozmetiku Vám môžu len namiešať na mieru a rozhodne to nie je záležitosť pár EUR. Lacné produkty sú len zmes jednoduchých lacných olejov "s nálepkou" BIO... Odporúčam prečítať si: -odkaz odstránený-

RNG

Prirodne moze byt vselico, aj hadi jed, aj rozne ine skodlive a jedovate latky v prirode sa nachadzajuce.
Ale kedze je koza polopriepustna,tj prepusta rozne molekuly az do velkosti 500 Dalton , ked clovek nechce do tela dostat rozne skodlive latky a chemikalie, treba si alebo najst taku kozmetiku alebo vyrobit doma, co obsahuje len neskodne potravinove doplnky, ktore ked prestupia cez kozu tak vyzivuju a ochranuju podkozne vazivo. Pozri na priklad cez Google pod mojim nickom a slovom prirodna kozmetika na to, co si miesam ja.
Konzervacne prostriedky nemusia byt nevyhnutne skodlive, ja pouzivam antimikrobialny citricidal a kremy sa mi nekazia.

baska2

Na tú stránku pleva.sk som natrafila aj ja a napísala som im aký mám problém a ženská otiaľ mi poradila a tiež spokojnosť!Bála som sa lebo som alrgicka na peľ a skoro na celú prírodu ale skúsila som a nebanujem. Takže palec hore.

adka2323

Ja mám problémovú pleť, mám atopický exém a aj akné a často sa mi robili afty. Vyskúšala som všetko od kozmetičiek, dermatologičiek, kožných lekárov a nič. natrafila som náhoodu na stránku www.pleva.sk a vodička s propolisom a materskou kašičkou mi pomohli na tvár a taká tinktúra na afty. Neviem si to vynachváliť. Sestra má v pohde pleť ale pleťové mlieka a krémiky urobili dobre aj jej. :) Snáď pomôže aj takýto názor