Prírodná kozmetika

Veve7777

Nechcem robiť žiadnej kozmetike reklamu ale ja som konečne našla niečo s čím naozaj spokojná a je to nemecka kozmetika LR založená na aloe vera pre niekho síce drahšia a zameraná viac na imunitu chudnutie... ale má aj iné prípravky sprej prvej pomoci aloe vera nikdy mi nič lepšie nezaberalo na akné a ja to mám ako taký všeliek na alergiu,nadchu, jazvy popoleniny a x vecí bolesť zubov uší... Dá sa k tomu kúpiť aj čisty koncentrát aloe gel čo tiež zaberá skvelo rovnako mastička s propolisom kupíš spolu v boxe prvej pomoci alebo osobitne ale určite to nie zlá investícia mne sa to vždy osvedčilo...Má aj aj dekoratívnu kozmetiku ktorá može zdať fakt drahá to je na každom pre mňa najlepší makep aký može byť... Potom mydlo ktoré skvelé čisti mne mastnejšiu pleť, zubná pasta, ktorá redukuje skvelo zapách z úst mne osobne vyhovuje inú nechcem... Taktiež pletový krem okolo 15 eur stačí ho maličko takže vydrží dlho aloe hydratuje ale netvoria sa výražky ani alergické reakcie majú aj rôzne pleťové vody mlieka ale to som ja neskúšala veľmi... ale ja na túto kozmetiku nedám dopustiť hlavne ten sprej prvej pomoci je pre mňa top aj iné veci treba vyskúšať či to sadne ale podľa mňa to stojí zato...

anitka30

ked si pozrieš ich stránku www.weleda.sk tak tam más aj ceny a aj cenník a je tam super tabulka kde je napísané co je na co dobre :)

stanka292

ja som skúsala všetko možne ale len weleda sadla obom aj mne aj malej, ja mam problematicku plet a pre malu pouzivam preto len prirodnu kozmetiku a ani ta z lekarne nie je taka dobra ako weleda a hlavne nechat v lekárni polovicu materskej len za kozmetiku nie je bohvie co

zuzi74

Pre babatka je velmi vhodny mandlovy olej za studena lisovany. Ja osobne by som babatku ziadne parfemovane kremy na telo a plet nedavala.

LEFERYpodvod

ahojte, rada by som upozornila na kozmetiku zvanu LEFERY!!! - je to cisty podvod, staci si precitat clanok!!! - lefery-podvod.blogspot.sk ...okrem neho je toho aj tak plny internet...........objedna si to iba sialenec...........