Ahojte. Máte niekto skúsenosti s prírodnou kozmetikou? Rada by som vyskúšala už konečne nejaké pleťové vody, krémiky, atď z lekárne Neviete približne cenu? alebo máte osobne skúsenosti? Ďakujem za rady :)
Prírodná kozmetika
Prírodna kozmetika je síce zdravšia, ale veľa ľudí ma na nu aleriu, hlavne pre bylinky, rôzne aromy....
Odporucam lacnejsiu prirodnu kozmetiku..citaj blog smartbeauty.infoblog.sk
Ahojte, áno mate pravdu z prírodnou kozmetikou to nie je až také ľahké, veľa značiek sa tvarí ako super bio eco a neviem čo ešte a pritom v obsahu najdete sulfáty, Pegy, Parabény atď. Odporúčam treba vždy sledovať zloženie. Ja som toho už vyskúšala veľa a dôležítá je pre mňa okrem zloženia hlavne vôňa a kvalita. Skúšala som si aj miešať vlastné. Ako bázový olej som používala mandľový, kokosový alebo aj arganový olej. Do bázy som si k tomu za tepla primiešavala esencálne oleje napr grep, levanduľu, ylang ylang, ružu No až tak sa to neoplatí...je stym veľa babračky a ani cenovo to nevíde lepšie. Nedávno som objavila prírodnú kozmetiku www.bodhispa.sk aj s nádychom exotiky Bodhi má aj 100% Prírodné produkty. Ja teraz používam hlavne ich telový olej ale majú aj iné produkty za dobrú cenu www.bodhispa.sk
Presne tak, ako pise Kkikka, prirodnu kozmetiku si vyrobite jedine doma, alebo date niekomu namiesat a vydrzi skutocne kratko, musi byt skladovana v chladnicke...Je to kvoli tomu, ze neobsahuje ziadne konzervanty a teda vsetko co je z lekarne/obchodu a ma napis "prirodna kozmetika", na to by som si veru davala pozor.
Kkikka, dakujem za typ, vyskusam!
Ahojte, ja som pred 2 mesiacmi začala používať kozmetiku RINGANA, je to PRÍRODNÁ KOZMETIKA bez akýchkolvek chemikálií. Pretože tam nie je chémia, kozmetika nemôže byť skladovaná a preto sa nedá kúpiť v obchodoch/lekárňach ale je priamo z výroby -Hartberg v Rak, zasielaná domov. na Slov. príde za 4-5 dní. Okrem kozmetiky ponúka Ringana aj výživové doplnky, taktiež so 100% účinnými látkami a 0% chemikálií. 1. výrobok, kt, som vyskúšala bol balzam na ruky a nechty, ja som si ho natrela na moje veľmi suché lakte, na kto. mi nič nepomohlo. Po 3 dňoch boli zahojené To ma presvedčilo o kvalite tejto kozmetiky a postupne som vyskúšala aj iné produkty.
Je tu aj možnosť spolupráce , propagovania, predaja výrobkov- v tomto prípade je výhodou, že kozmetika nie je u nás(CR/SVK) tak známa ako v rakúsku. Tento podnik tam patrí k 1 z najrýchlejšie rastúcich v republike, ktorý získal mnoho ocenení. rada zodpoviem vaše otázky o výrobkoch aj spolupráci.
Určite si pozrite moje recenzie a články na prírodnú kozmetiku :)
biolady.webnode.sk
skúšal niekto kozmetiku Herbaline na aknoznu pleť, obsahuje vyťažky z aloe vera, nímu a brahmi,,,,
Ja ho pouzivam. Make-up zo sante je fajn. Striedam ho s Logonou a v lete je fantasticky aj Logona tonovaci krem. Nemusim na seba tolko toho davat. Dam tonovaci a hotovo :-) A nehovorim o tom, ze odkedy pouzivam Logonu a sante, mam pokoj s koznymi lekarmi, u ktorych som bola varena pecena :-)))
ma niekto skusenosti s kremovým mejkapom Sante???,