Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prírodná kozmetika

adika84

Ahojte, áno mate pravdu z prírodnou kozmetikou to nie je až také ľahké, veľa značiek sa tvarí ako super bio eco a neviem čo ešte a pritom v obsahu najdete sulfáty, Pegy, Parabény atď. Odporúčam treba vždy sledovať zloženie. Ja som toho už vyskúšala veľa a dôležítá je pre mňa okrem zloženia hlavne vôňa a kvalita. Skúšala som si aj miešať vlastné. Ako bázový olej som používala mandľový, kokosový alebo aj arganový olej. Do bázy som si k tomu za tepla primiešavala esencálne oleje napr grep, levanduľu, ylang ylang, ružu No až tak sa to neoplatí...je stym veľa babračky a ani cenovo to nevíde lepšie. Nedávno som objavila prírodnú kozmetiku www.bodhispa.sk aj s nádychom exotiky Bodhi má aj 100% Prírodné produkty. Ja teraz používam hlavne ich telový olej ale majú aj iné produkty za dobrú cenu www.bodhispa.sk

kkikka121

Multilevel- ano je to fakt ina kozmetika a fakt prirodna. Ak by si chcel(a)daju sa vyskusat aj vzorky na zaciatok. Urcite ti stoji za to!! :)

MultiLevel

Presne tak, ako pise Kkikka, prirodnu kozmetiku si vyrobite jedine doma, alebo date niekomu namiesat a vydrzi skutocne kratko, musi byt skladovana v chladnicke...Je to kvoli tomu, ze neobsahuje ziadne konzervanty a teda vsetko co je z lekarne/obchodu a ma napis "prirodna kozmetika", na to by som si veru davala pozor.
Kkikka, dakujem za typ, vyskusam!

kkikka121

Ahojte, ja som pred 2 mesiacmi začala používať kozmetiku RINGANA, je to PRÍRODNÁ KOZMETIKA bez akýchkolvek chemikálií. Pretože tam nie je chémia, kozmetika nemôže byť skladovaná a preto sa nedá kúpiť v obchodoch/lekárňach ale je priamo z výroby -Hartberg v Rak, zasielaná domov. na Slov. príde za 4-5 dní. Okrem kozmetiky ponúka Ringana aj výživové doplnky, taktiež so 100% účinnými látkami a 0% chemikálií. 1. výrobok, kt, som vyskúšala bol balzam na ruky a nechty, ja som si ho natrela na moje veľmi suché lakte, na kto. mi nič nepomohlo. Po 3 dňoch boli zahojené To ma presvedčilo o kvalite tejto kozmetiky a postupne som vyskúšala aj iné produkty.
Je tu aj možnosť spolupráce , propagovania, predaja výrobkov- v tomto prípade je výhodou, že kozmetika nie je u nás(CR/SVK) tak známa ako v rakúsku. Tento podnik tam patrí k 1 z najrýchlejšie rastúcich v republike, ktorý získal mnoho ocenení. rada zodpoviem vaše otázky o výrobkoch aj spolupráci.

Zuzu777

Ja ho pouzivam. Make-up zo sante je fajn. Striedam ho s Logonou a v lete je fantasticky aj Logona tonovaci krem. Nemusim na seba tolko toho davat. Dam tonovaci a hotovo :-) A nehovorim o tom, ze odkedy pouzivam Logonu a sante, mam pokoj s koznymi lekarmi, u ktorych som bola varena pecena :-)))