Prírodná kozmetika

branoxxx

Poradte nieco pre chlapa najlepsie nieco prirodne potrebujem nieco na kxicht tato zima mi nerobi dobre a cely sa supem

andrejakolar

danica000 ja mám problémovu pokozku uz roky najprv som kupovala kozmetiku z lekarne ktora stala ale dost vela neskor som nasla lacnejsiu a tu pouzivam doteraz :) a som s nou veľmi spokojná :)

Samuell

Skúste www.naureus.sk.

Mimo iného tu nájdete viac ako 15 svetových značiek BIO kozmetiky. Iba certifikovaná kozmetika.

Medzi inými Lavera, Logona, Saloos, Weleda, Annemarie Borlind, Natura Siberica, Dado Sens...

karcika

Moja zena pouzivala vtedy weledu a pouziva ju doteraz a aj nase deti ktore maju citlivu pokoznku a syn ma jemny ekzem.a je aj cenovo v pohode

Lenkalienka_

IvanaIva Ja som mala pocas tehotenstva rovnaky problem ked som pouzila parfem naplo ma a ani telove mlieko som nemohla citit. Kamaratka mi doniesla vzorky prirodnej kozmetiky a pouzivam ju dodnes :)

sona30

@IvanaIva
skus Alverde kozmetiku, velmi dobre je telove mlieko ultra sensitive, bez parfemu a je vazne skvele. mozno zacni vsetko bez parfemacie, teda pre citlivu pokozku SENSITIVE, lebo alverde, ako aj niektore ine prirodne znacky, su velmi "vonave", niektore az smrdia, dokonca aj mne a to nie som ani tehotna :-)

simka111

Ja chcem tiež používať prírodnu kozmetiku bez chémie, ale neviem aku.... rozmýšľam nad krémom Lavera jojoba a aloe vera.
Máte skúsenosti s nejakým čistiacim gélom Lavera ?? napr. medovka a slez ????