Ahojte. Máte niekto skúsenosti s prírodnou kozmetikou? Rada by som vyskúšala už konečne nejaké pleťové vody, krémiky, atď z lekárne Neviete približne cenu? alebo máte osobne skúsenosti? Ďakujem za rady :)
Prírodná kozmetika
osobne s ami najlepsie osvedcil olivovy a kokosovy olej na vlasy a na plet. Tak isto na plet používam aj taký sprej aloe vera....nic viac nepotrebujem.....ziadne akne, ziadne suché vlasy, a plet má po mesiaci vecerneho natierania olejom krásny hnedastý nádych. Veľa muziky za málo peňazí. Ale samozrejme treba aj čistiť oraganizmus, domáci žihľavový čaj, lapacho.
Pouzivam hydrofilny odlicovaci olej od nobilistilie - mala som levandulovy,tea trea,mimoza-med ...je to fajn na umyvanie tvare ... dalej mam doma plet. vody - ruzovu a klincekovu ,olej na tvar arganovy ,lubovnikovy a extrakt s aloe vera v oleji na tvar ,vsetko je fajn ... ak hladas nieco cenovo dostupnejsie tak znacka Saloos - u nas to maju v obchode s biopruduktami - mala som tiez odlicovaci olej ,plet vody - rozmarin,tea tree ,levandula ,olejcek rosalina a este od nich pouzivam ciste oleje - jojoba ,makadamiovy,ricinovy ,marhulovy,lieskovy,kokosovy a mandlovy
Osobne mám skúsenosť s viacerými prírodnými výrobkami.Napríklad - na ruky olivový krém Olea, na vlasy detský šampón s medom a harmančekom... Sestra si nevie vynachváliť arganový olej www.nobilis-tilia.eu, mama pleťovú vodu ružovú.
Záleží čo človek presne hľadá a očakáva.
A co tak LR kozmetika prirodna?
Odkaz mi odstranili, brala som to z eshopu produktyegrt.sk
Mne sa osvedčila prirodna kozmetika Egrt - dobra je aj s aloe, ale bomba je kozmetika z granatoveho jablka: -odkaz odstránený-, ten piling aj denny kremik je skvely. Co je dobre, ze je to unisex.
je to pilingova maska a na tvari sa nechava 10-15minut
Pokial ide o peeling, tak by som to prilis neriesila, mas ho na ksichte len chvilu a potom ho oplachnes.
ved hej, alverde je urcite lepsia alternativa ako bezna kozmetika. a mne aj celkom vyhovuju niektore produkty, napr. ten piling je super
Asi myslis toto?
www.dm-drogeriemarkt.de
No Magnesium Aluminium Silicate je mierne podozrivy ale zas nic extra hrozneho.
truthinaging.com
www.ewg.org
Pokial som to dobre pochopila, tak to tam davaju kvoli zahustovaniu.
Ja napr. citam z casu na cas aj nemecky OKO TEST a alverde kozmetika vacsinou dopadne velmi dobre.
Inac napr. ten alkohol tam je ako konzervant. Niecim to konzervovat musia, ak nechces aby sa ti to velmi rychlo pokazilo.