Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prírodná kozmetika

Pivonka37

Ahojte, ja si na pleť celkom potrpím, takže som už toho aj veľa poskúšala, ale najviac sa mi osvedčila na moju citlivú pleť kozmetika iuvenio a už sa mi objavujú aj prvé vrásky, tak som začala používať od nich aj anti-age sérum a je výborné.

Eliska1234

Baby perfektná prírodná talianska kozmetika je Farmagan. Ich produkty sú na farmaceutickej báze...mne mega pomohli produkty na vypadávanie vlasov a takisto ich masky...vlasy sú skvelé a vôňa úžasná :) Kupujem na gabry-d.sk

lalinka12

alica len nie každá ktorá sa ako prírodná na prvý pohľad javí tak taká aj je. netreba sa uspokojiť s tým, že prírodná, mali by sme pozerať zloženie a najmä aj certifikáty. ja už asi tri roky objednávam AQUANATURE od Annemarie Borlind a to je brutál. pleť mi nezaťažuje a dáva jej presne to, čo potrebuje to je najviac.

alicazazrak

prírodná kozmetika je už dostupná, aj cenovo, pozri sa napríklad v eshope Notino, tam majú riadny výber a to nielen pleťovej, telovej kozmetiky, ale už aj dekoratívna prírodná tam je

Musa09

Keď prírodnú kozmetiku tak jedine www.annemarieborlind.sk! Používam už mesiace radu ENERGYNATURE a teším sa ako sa moja pleť zlepšila.
Je svieža, nepôsobí mdlo, čo je pre mňa veľmi podstatné!

Defcon

Anne marie borlind je kvalita ??? S tym ze pekne vonia by som suhlasil, ale kvalita sa nemeria podla vône, vsak ? Kvalitou je borlind podpriemerny vyrobok. Navyse je to kozmetika na prirodnom zaklade, nie prirodna kozmetika a je testovana na zvieratach. Result : bezna tuctova kozmetika, krajsie zabalena a za premrstenu cenu....

Otto

Ja som jednoznačne za Anne Marie Borlind a Dado Sens...neskutočné vône kvalita a Dado je kozmetika ktorá lieči dokonca

Monika1984

Prirodna kozmetika je dobra, vyzaduje si vsak davku trpezlivosti a pravidleneho pouzivania aby sme videli pozadovany vysledok