Ahojte. Máte niekto skúsenosti s prírodnou kozmetikou? Rada by som vyskúšala už konečne nejaké pleťové vody, krémiky, atď z lekárne Neviete približne cenu? alebo máte osobne skúsenosti? Ďakujem za rady :)
Prírodná kozmetika
Ahojte, ja mam hned niekolko overenych skutocne 100% prirodnych pripravkov: Vlasy, telo, pery: odporucam darcekovu kazetu, je to cenovo najvyhodnejsie. www.navia.sk Prirodny deodorant, ktory mam uz 3 roky a este minimalne tolko vydrzi :www.tiande-slovakia.sk
Plet, nocny denny ocny krem a serum, skutocne luxusna japonska kozmetika:bezvrasok3.webnode.sk
Umyvanie riadu a cista domacnost: dicho.webnode.sk
Ahojte. Ja som skúsila prírodnú kozmetiku značky Happyskin a konečne som spokojná. Majú dobré ceny a kvalitné výrobky. Krémy sú super, hlavne sérum Diva a veľmi sa mi zapáčili aj ich mydlá. Môžem odporúčať.
Ja používam tú pelťovú kozmetiku s z granátového jablka robí mi dobre hlavne ten ich lifting :) a deti pouzivaju ten nechtikový kupel a krém
veronika a co konkretne použivaš od weledy ja by som potrebovala zmenit pletovu kozmetiku nejako sa mi prestava pacit a som po nej dost vysusena
My používame weledu a sme velmi spokojný deti niesu mastne no pritom nemaju vysusenu pokozku a mne tiez robi dobre a mojmu muzovi je jedno co si dá na tvar :D
RNG, anitka30, ano mate pravdu, vazelina je naftovy produkt. Lenze ked tu napisem o kozmetike, ktora je skutocne kvalitna a samozrejme aj drahsia, pretoze za kvalitu sa plati, tak vas tu zvozia pod ciernu zem, ze ste distributormi tej znacky.
Okrem toho uz su v tejto teme nejake tie tipy na kvalitnu kozmetiku, tak by mozno stacilo sa dotycnemu len lepsie popozerat v teme.
A anitka, mohla si aj ty nejaku poradit, ked si uz za prirodnu kometiku.
Biela vazelina no fuj nikdy ja som za prirodnu kozmetiku je drahsia ale aj lepsia
Biela vazelina je naftovy produkt.
Zalezi aku mas plen ti nie je problematicka a aj vek by si mohol prezradit aj chlapi pouzivaju kvalitnu kozmetiku :) my pouzivame cela rodina prírodnu kozmetiku.
branoxxx, daj si obycajnu lekarsku vazelinu na tvar aj na ruky. Je mastna, dobra do mrazu a este aj lacna.