Prírodná kozmetika

bebe25

Ahojte, ja mam hned niekolko overenych skutocne 100% prirodnych pripravkov: Vlasy, telo, pery: odporucam darcekovu kazetu, je to cenovo najvyhodnejsie. www.navia.sk Prirodny deodorant, ktory mam uz 3 roky a este minimalne tolko vydrzi :www.tiande-slovakia.sk

Plet, nocny denny ocny krem a serum, skutocne luxusna japonska kozmetika:bezvrasok3.webnode.sk

Umyvanie riadu a cista domacnost: dicho.webnode.sk

Elenka1971

Ahojte. Ja som skúsila prírodnú kozmetiku značky Happyskin a konečne som spokojná. Majú dobré ceny a kvalitné výrobky. Krémy sú super, hlavne sérum Diva a veľmi sa mi zapáčili aj ich mydlá. Môžem odporúčať.

Veronika125

Ja používam tú pelťovú kozmetiku s z granátového jablka robí mi dobre hlavne ten ich lifting :) a deti pouzivaju ten nechtikový kupel a krém

stanka292

veronika a co konkretne použivaš od weledy ja by som potrebovala zmenit pletovu kozmetiku nejako sa mi prestava pacit a som po nej dost vysusena

Veronika125

My používame weledu a sme velmi spokojný deti niesu mastne no pritom nemaju vysusenu pokozku a mne tiez robi dobre a mojmu muzovi je jedno co si dá na tvar :D

zuzi74

RNG, anitka30, ano mate pravdu, vazelina je naftovy produkt. Lenze ked tu napisem o kozmetike, ktora je skutocne kvalitna a samozrejme aj drahsia, pretoze za kvalitu sa plati, tak vas tu zvozia pod ciernu zem, ze ste distributormi tej znacky.
Okrem toho uz su v tejto teme nejake tie tipy na kvalitnu kozmetiku, tak by mozno stacilo sa dotycnemu len lepsie popozerat v teme.
A anitka, mohla si aj ty nejaku poradit, ked si uz za prirodnu kometiku.

Veronika125

Zalezi aku mas plen ti nie je problematicka a aj vek by si mohol prezradit aj chlapi pouzivaju kvalitnu kozmetiku :) my pouzivame cela rodina prírodnu kozmetiku.