vie mi niekto poradit, ako sa da posilnit imunita bez liekov ? Myslela som, ze ked zacnem pravidelne cvicit, trosku to pomoze ... pravidelne som cez zimu kazdy mesiac chora.. aj teraz, asi zapal hrdla, trosku zvysena teplota. Nechcem dookola brat stale antibiotika ...
Ako posilnit imunitu bez liekov?
Ja na posilnenie imunitu užívam doplnky Imunax, koré sú na prírodnej báze a maju na môj zdravotný stav naozaj vznikajúce účinky. Vrelo odporúčam. Pre viac info link: imunax.sk
Už 16 rokov je na Slovensku stabilná cena 1€ za 1 liter z výroby. A nikomu sa na ďalší predaj nedáva. Ani zľavy nedávajú. Čo pomohlo mnoho ľuďom, tie skúsenosti dávajú v známosť aby si ľudia pomohli. Kto chce pomôže sa mu , kto nechce nech trpí.
Vážená, ľadviny dokáže len Boh vyliečiť rýchlo , ak dostanete túto BLV vodu priamo do ľadvín, tak do toho týždňa sa Vám stav hodne zlepší.Kým prejde naším znečisteným telom na ľadviny ostane málo.Preto treba dlhší čas.
Dakujem za odpoved, asi to bolo myslene aj s dopravou, lebo rozvoz BLV vody je 1 x tyzdenne, takze asi nestaci ju pit tyzden?
Tak takéto sračky vznikajú, keď sa predajca snaží predať svoj podvodný produkt. :D
Len s jednou vecou súhlasím. Obličky sú vážna vec. Preto, ak sa predajca nerozpráva sám so sebou, tak radšej ešte zváž, komu a čo uveríš.
Asi sa stal omyl v informácii, BLV voda 1L stojí 1€
Obličky sú vážna vec. Sú ďaleko od všetkých otvorov tela. Najbližšie má k ním BLV voda a destilovaná voda.Destilovaná voda je veľmi agresívna a podporuje vírusy a baktérie aj plesne, rakovinu. BLV ich zabíja a pomáha odstraňovať zápaly v našom tele.Pomáha regenerovať naše bunky. Naše telo BLV vodu prijíma ako vodu, nie ako jedlo.Preto sa dostane skôr do obličiek, čo najmenej znečistená. Treba ju piť pravidelne aby liečba zabrala.
Johanes, informovala som sa, tak 1 liter BLV vody stoji 5 E, ked mas skusenosti, porad prosim, kolko dni by som potrebovala pit na vyliecenie obliciek. Dakujem za odpoved.
začni cvičiť
A ten, kto nechce, ťa oberie o zisky. :D
To tu už bolo mnohokrát. :D
Vážená steffanie99 .Otázka znela Ako posilniť imunitu bez liekov. A tak sa všetci, komu sa náhodou chce niečo poradí ,čo mu v živote pomáha, alebo o čom sa dozvedel. BLV voda je absolútne bez liekov a chémie. Preto sa nedá patentovať ako liek. Patentovateľný je len technologický proces úpravy. A aj jej vlastnosti sa menia podľa zdroja. Na každú inú vodu z iného miesta treba zmeniť technológiu úpravy. Mnohé sa ani upraviť nedajú. Hovoríme stále o imunite bez liekov . Kto chce byť naozaj zdravší ten sa ozve a objedná si.
S tou B12 nie sú žarty, z toho vzniká rakovina a poruchy orgánov, ani morské riasy ,nemajú pravú B12 ako tvrdia vegetariáni.Niečo má kyslá kapusta, lososy, slede. V kyslej kapuste B12 vyrábajú baktérie. Aj vitamín C 21 nevedia farmaceutické spoločnosti vyrobiť, A nachádza sa len v prírodnom vitamíne C.
Hladina vitamínu B12 u všetko jediacich dospelých ľudí vydrží pri prestaní prijímania 5 až 10 rokov. Bez akýchkoľvek následkov.