Ako posilnit imunitu bez liekov?

Dr Stein

Tak už chápem, prečo to všetko robíš? Chceš sa podobať na farmafirmy či doplnkársky priemysel!
A čo si práve urobil? Sviečkovú na smotame? :D

Johanes

Vážený Dr stein a Tebe podobní , ďakuj Bohu, že niekam patríš. Nebyť Štúra, Hodžu a ostatných národovcov nebol by si dnes v Európe ako národ. Pozri aké bohaté reklamy na lieky a doplnky za milióny a tých nik neosočuje, že chcú zarobiť a všetci slovaci to veselo za drahé eura kupujú. Tak prečo by sme vo vlastnej krajine nemali právo zlepšíť náš život ? To všetko čo je západné je dobré a Slovenské je na nič ! To sa tak podceňujete Slováci , hanbiť sa môžete.

Dr Stein

Johanes to nevzdá. Potrebuje zarobiť. A dúfa, že sa nejaká hlúpa a slepá ovečka chytí. Hanba takým ako si ty! Tým, ktorí sa snažia zarobiť za každú cenu!

steffanie99

Johanes ** jasne naprogramovane kvapky vody...casto pouzivas slovicko vraj ako som si vsimla a to mi uplne staci na to aby mi doslo, ze nemas ani stopercentnu istotu v tom co tvrdis. Zrejme si neuvedomujes ake problemy a pomerne vazne moze sposobit zla alebo oslabena imunita

Johanes

Rusi teraz vyrábajú Power Matrix, naprogramované kvapky vody na rôzne choroby ale všade to podmieňujú pitím 2 litre čistej vody. Inač neni účinku z tých kvapiek. A zmenou životného režimu. Potom vraj za 2-3 mesiace nastane zlepšenie. Prvé zlepšenie nastáva po týždni, vraj informácia z Power Matrix sa šírí rýchlosťou svetla, tak prečo to trvá tak dlho ?
BLV voda lieči okamžite od prvého dňa. Ak to Rusom funguje, tak prečo by aj náš objav nemal fungovať. Čo sme sprostejší národ ako Rusi ?

freatfun

Johanes neverim tymto tvojim komentarom ohladom nejakej "zazracnej" vody, moje problemy s imunitou trvali dva roky, kym som sa rozhodol, ze uz nebudem skusat ziadne rozne vitaminy, doplnky, ale zacnem normalne uzivat lieky...trvalo mi dlho kym som prisiel na to ze to nema zmysel a ze imunita potrebuje poriadnu liecbu liekmi, ako je wobenzym. A nie roznymi doplnkami a neviem cim vsetkym.. beriem ho uz skoro rok a poviem ti ze moj stav sa zlepsil v priebehu toho roka viac ako ked som sa cez rok tlacil roznymi vitaminami ;)

gizelka13

mne pomohlo Regulatpro® Bio, je to prirodny produkt, ziadna chemia, a vysledky som videla na sebe do tyzdna a bolo to somnou dost zle, uz rano som vstala unavena a nevladala som absolutne nic vsetko s namahou, kazdemu zabere nieco ine treba vyskusat, napr chia semienka mi vobec nedodali energiu a iny si ich chvalia

Johanes

Ešte male upozornenie BLV voda neni naprogramovaná. Všetky informácie sú zničené. Rusi teraz po 20 ročnom výskume začínajú kvantovým programovaním vody, Tvrdia ,že naprogramovanie je trvalé, treba vyskúšať, možno to bude fungovať.My ju vieme naprogramovať, ale potom by nestála 1€ 1 liter.

Johanes

Vážená eliona nepotrebujem nič obhajovať som na dôchodku a je mi trochu chorých ľúto. V správach je ,že Slovensko leží v posteli. Prežil som bolesti ,že som sa dva ťýždne škiabal po stene od bolesti. Viem čo je to bolesť a nikomu to neprajem. Vďaka jednému múdremu doktorovi z Martina čo zistil čo mi je a poslal ma na operáciu. Ešte raz vďaka Martinský lekári. A od 12 rokov sa zaoberám medecínou. Výsledok je BLV voda Boží zázrak, smrekový elixír.Škoda, že mladosť už pominula s takými to objavmi.

Eliona

Johanes robíš všetko preto len aby si si vodu obhájil ale aj tak si ma nepresvedčil. Problémy s imunitou ma trápili niekoľko rokov, skúšala som všetky možné prostriedky ako sa z toho dostať ako imunitu dostať na vrchol a nič sa nedialo, žiadne zlepšenie, až keď som zahájila liečbu liekmi tak nastala zmena k lepšiemu...niekedy to proste inak nejde