Ako posilnit imunitu bez liekov?

otazky

"BLV liečivá voda týmto 10 ľuďom uľahčila život. a 15 rokov klinických skúšok je dosť na to aby sa potvrdilo, čo sa onej tvrdí.A to bez vedľajšich účinkov."
A mohol by si nám tie klinické štúdie poskytnúť? Veľa ľudí by zaujímali.

otazky

Ak tá tvoja "božia voda" dokáže znížiť celkové pH organizmu, tak som ochotná si ju za tých "drobných" 5€ kúpiť.

Marosko-n

16 rokov od objavu z 10 ľudí nik nebol u lekára pre chorobu .
Odborníci tvrdia cca 85 % liekov je na uťíšenie bolesti a symptomov, alebo len placebo. Tých 15 % je nutných , lebo sú situácie. kedy treba radikálne zakročiť.
BLV liečivá voda týmto 10 ľuďom uľahčila život. a 15 rokov klinických skúšok je dosť na to aby sa potvrdilo, čo sa onej tvrdí.A to bez vedľajšich účinkov.
Žijeme v krásnej krajine. Slovensko má veľa liečivých rastlín , ktoré treba využívať. BLV voda zvyšuje účinok všetkých bylín aj liekov. Je to Slovenské bohactvo, len ho treba využívať. To že sa utiekame k liekom sú na vine lekári. IM treba klásť za vinu, že Slovensko si zvyklo na lieky. Trpia tým všetci chorí.

otazky

Veľa ľudí si mýli "posilnenie imunity" s imunomodulačnou liečbou. Teda s definíciou, ktorú prezentuje.
Zatiaľ bol imunomodulačný efekt čiastočne potvrdený iba betaglukánom. No výsledky sú zmiešané. A žiaden nepotvrdil efekt pri ľuďoch so zdravou imunitou... to značí bez imunodeficiencie. A takí ľudia sa bez riadnej imunomodulačnej liečby nezaobídu.
Napríklad Echinacea žiadne "posilnenie imunity" neposkytuje. To, že dokáže skrátiť ochorenie (ľudovo povedané virózu), ešte neznamená, že dokáže zvýšiť imunitu. I keď sa to nej veľmi rado tvrdí.
Čo sa týka Aloe Vera, tak tvrdiť, že dokáže "zabiť ľudské leukemické bunky", je viac ako prehnané. Dokázala to na bunkových kultúrach. Navyše je u niektorých ľudí spájaná s hepatitídou, zriedkavo s dysfunkciou štítnej žľazy. No to neznižuje jej pozitívne účinky (a relatívne dobre zdokumentované) pri liečbe rozličných dermatologických ochoreniach. "Celá rastlina" obsahuje latex, ktorá má mimoriadne nepriaznivé účinky, vrátane laxatívneho. Aloe Vera gél sa vyrába z tej lepkavej hmoty, ktorá sa nachádza vo vnútri mäsitých listov a latex neobsahuje.

krtko7

hm. Maroško, budem ti oponovať. Vôbec sa nestotožňujem s tvojím názorom. Lieky mnohým ľuďom pomáhajú dostať sa z rôznych problémov. Ale evidentne s tým nemáš skúsenosti, keď toto tvrdíš. Tiež som nechcela brať žiadne lieky. Vyhýbala som sa im, ale keď prišli zdravotné problémy, tak som nemala iné východisko a som rada, že som lieky začala brať. Pretože tie mi pomohli stať sa opäť fit. ;)

Eliona

Dante toto by som netvrdila. Teda kedysi by som možno tvrdila, že lieky nie sú potrebné ale dnes po tom, čím som si v živote prešla to už tvrdiť nebudem. Pri oslabenej imunite je potrebná liečba, vhodné je brať enzýmy, ktoré dokážu telo dať do pozoru. Ale ani s enzýmami to nejde hneď chce to tiež čas. Súhlasím s tým, že je vhodné sa smiať, jesť zdravo a podobné ale je potrebné aj zahájiť takúto liečbu ;)

OndroV 5522

ja som okrem sportu, zdravej stravy, tekutin, vitaminov bral aj wobenzym a som zdravý. Kedysi to tak nebolo, byval som chory strasne casto.

Dante666

Na posilnenie imunity vôbec nie je treba užívať lieky, však normálne sa hýbte, jedzte zeleninu, ovocie, smejte sa, neriešte hlúposti a imunita bude úplne v dobrom stave. I keď občas si dopomáham a cmúľam pastilky Koflet, ale je 100 % rastlinný a prírodný, takže je to čisto zdravý výživový doplnok, žiaden liek! Pomáha mi, už keď cítim, že imunita zlyháva a začína ma akosi bolieť hrdlo a tiež rýchlejšie potom vypľúvam hlien.

Marosko-n

Oslavujete Aloevera, ale uvedomte si V Egypte je stále horúco, to sú iné životné podmienky. Pre nás severanov je potrebné iné prírodné látky ako v Egypte.Všetko západné beriete ako by Vám to malo určite pomôcť ! Máme vlastnú krajinu s našimi rastlinami ,Ktoré majú všetko čo potrebujeme na posilnenie imunity bez liekov.Pozrite si štatistiky koľko ľudí - pacientov zabíjajú lieky . A koľko ľudí - pacientov zomrelo na následky alternatívnej medicíny. Na lieky zomre ročne cca 300 pacientov na Slovensku a prírodná medecína asi ani nemá úmrtia.
Štatistika jasne hovorí v prospech prírodnej medicíny. A predsa všetci hlcete všelijake lieky a plníte vrecká klamárom a tí sa so Slovákov smejú akí sú hlúpi. Škoda !