Ako posilnit imunitu bez liekov?

freatfun

Hanka ako si napisala, dlho mame pocit, ze nas sa problem s imunitou vobec netyka a pritom je mozne, ze tento problem nas uz trapi, len ho uspesne prehliadame a neliecime. Avsak mne pomohlo nieco ine ako tebe, u mna zacali ucinkovat az enzymy, ked som zacal uzivat Wobenzym, predtym som skusal kade co, ale uspechu som sa nemohol dockat ani po dlhodobom brani, z coho som uz bol miestami az na nervy, ale ked som sa dal na takuto liecbu tak postupne vysledky zacali prichadzat.

imunax

Ja na posilnenie imunitu užívam doplnky Imunax, koré sú na prírodnej báze a maju na môj zdravotný stav naozaj vznikajúce účinky. Vrelo odporúčam. Pre viac info link: imunax.sk

Hanka Zavodska

S imunitou to je tak, že sa všade o nej veľa rozpráva, až nám to ide na nervy a máme pocit, že nie je dôležité, starať sa o ňu. Pravda však je, že keď je niekto chorľavý a ochorie pri čo najmenšom podnete, tak je to práve preto, lebo má slabú imunitu. Ja som si zvykla užívať výživový doplnok, ktorý v sebe obsahuje beta glucan, pretože je extrahovaný z čerstvej hlivy ustricovitej a ihneď, ako sa objavia zdravotné komplikácie, je fajn ho užiť. Ale je ideálny aj pre všetkých, ktorí sa starajú o svoje zdravie predčasne a posilňujú imunitu. Tak ak ti môžem odporučiť, ja užívam kapsuly Beta glucan 120, pretože je ich tam viac a keď toto balenie doužívam, zase si dám na mesiac pauzu, a potom si ich dopĺňam opäť. Som fit a už veľmi dlho som nebola chorá. :-)

tetableta

Ja mojim dvom detom posilnujem imunitu nasledovne:
Ked maju sople a kaslu - davam im tobolky z kozieho kolostra. Rano a vecer po 3 ks a do 3 dni su fit.. Odporucam kazdemu, kto ma male dieta, alebo dospeli, ktori su casto chori. Kto by chcel viac informacii, nech mi napise mail.
A dalsi produkt, ktory nam pomohol - starsia dcera mavala laryngitidu - tento elixir ju doslova vyliecil - avenatura.care
Nejdem sa tu rozpisovat, keby niekto chcel, napisem viac v maily.

Dienda

Eskii môže to byť také ako to bolo, mám na mysli stav imunity, len sa treba o to nejako pričiniť. Treba sa snažiť postaviť sa na nohy a podporovať zdravie čo najviac je to možné. Pretože tá imunita sa sama z toho nedostane :)

Eliona

Eskii dá sa dať imunita do stavu. Do dobrého stavu, v ktorom bola kedysi. Kedy sa vedela brániť rôznym infekciám a takýmto problémom zdravotným. Čo sa týka enzýmov, tak mne po rokoch trápenia pomohol až Wobenzym, čo je vlastne enzýmový liek. Dlho som sa trápila s oslabenou imunitou, nedarilo sa mi nájsť cestu z toho von aby sa mi polepšilo až keď som sa dala na takúto liečbu. Podstatné je aby si bola dôsledná v užívaní ak sa chceš vyliečiť.

freatfun

Monika imunita sa da budovat aj bez antibiotik. Ale s liekmi. Nie je celkom pravda to co tvrdis, aj ked jasne, ze nejaky podiel na tom maju aj creva. Ale u kazdeho ta imunita klesa z ineho dovodu. Aspon podla mojich skusenosti co viem. Avsak podstatne je uvedomit si aky mam problem a liecit to co najskor to bude mozne aby zbytocne sa k oslabenej imunite nepridali este nejake ine zdravotne problemy, ktore to potom vsetko este viac skomplikuju

Monika1641

Dobrý deň, 80% imunity sa pre naše telo tvorí v hrubom čreve. Vyčistite si hrubé črevo a vnútorné orgány a telo sa samo dostane opäť do rovnováhy a antibiotiká už nebudete potrebovať.

www.zdravieinakokg.sk

eskii

...krtko lenže dá sa tá imunita dostať do takého dobrého stavu ako bola kedysi? Alebo to už nikdy nebude také ako bolo? Problémy s imunitou mám už nejakú dobu a čítala som tu o enzýmoch, len som nezistila, či vedia pomôcť k úplnemu vyliečeniu alebo ako to je :)