vie mi niekto poradit, ako sa da posilnit imunita bez liekov ? Myslela som, ze ked zacnem pravidelne cvicit, trosku to pomoze ... pravidelne som cez zimu kazdy mesiac chora.. aj teraz, asi zapal hrdla, trosku zvysena teplota. Nechcem dookola brat stale antibiotika ...
Ako posilnit imunitu bez liekov?
jedine strava
prirodne mas napriklad probiotika vita biosa, je to vytazok z byliniek, mne sa zlepsilo travenie a celkovo imunita
Vyrábam smrekový sirup pre deti a pre dospelých mám smrekovobylinkový elixír, vyrobené v BLV liečivej vode.
Tieto zázračné tekuté látky nás zbavili zápalu pľúc, zápalu priedušiek a hrdla a pomáhajú celému telu ochlieňovať patogény aj rakovinové bunky. Ešte niečo ostalo.Máme to overené a vyskúšané.Pretože E.únia zakázala nariadením predávať v drobnom konečnému spotrebiteľovi preto to verejne neponúkam.
Ani 10 vajec sa podľa nového nariadenia nesmie predať ani susedovi.
Preto ľudia chcú preč z únie. Všetko nám zakázali. Preto ani BLV liečivú vodu skárancom v Bruseli nedám.
A aspoň jeden dôkaz Všetci čo pijú BLV vodu majú za to obdobie prázdne zdravotné karty, pre choroby k lekárovi nechodia, tam je to čierne na bielom.
Maroško nehnevaj sa na mňa, ale už je to celé trápne. Jediný, kto s tou vodou má skúsenosti si ty a žiadne relevantné dôkazy na jej účinky nám nedávaš. Tak prečo by sme tomu mali veriť?
Lieky sú lieky, pretože musia spĺňať isté normy, musia prejsť istými testami a tie musia splniť aby mohli byť označované za lieky ;)
marosko, zdrava strava, antb. zhorsuju črevnu floru.atd.
ovocie želenina, a ostatné zdravé veci, menej cukru.
cvikla, mrkva alebo si kup pel,- od včiel ide to rýchlejšie
marosko, zdrava strava, antb. zhorsuju črevnu floru.atd.
ovocie želenina, a ostatné zdravé veci, menej cukru.
cvikla, mrkva alebo si kup pel,- od včiel ide to rýchlejšie
Viete koľko sa vynašlo objavov a si to objavitelia vzali do hrobu ? A koľko je utajených patentov, Nie všetko je potrebné, neni na to doba.A viete koľko finacii to obnáša ?
Človek k životu nepotrebuje veľa, tak načo sa naťahovať s farmacutickými spoločnosťami, človek to nepotrebuje.
Ľudia nech si trpia, nech sa otravujú liekmi aj tak BLV liečivej vode neveria.CHcú byť chorý a lekári sú všetci chamtivý načo by prepisovali BLV vodu na každú chorobu.
Tento Slovenský národ aj s inteligenciou ešte nedozrel, chýba mu múdrosť a tú dáva len Boh.
Rozdiel medzi tvojimi dôkazmi o klinických štúdiách na ľuďoch:
"Všetky študie sú vlastníctvom objaviteľa a sú určené pre prípadný odpredaj objavu a technológie."
A štúdiami, ktoré boli vykonané na liekoch je badateľný.
Tu sa dajú nájsť indexované štúdie: www.ncbi.nlm.nih.gov
Ďalšie tri stránky: www.sciencedirect.com a clinicaltrials.gov a www.clinicaltrialsregister.eu
Oni, narozdiel od teba, nič netaja.
Všetci chcete vedieť všetko. Ja sa nepýtam každého výrobcu lieku alebo výrobcu nejakého produktu, aké štúdie má o účinkoch.
Jednoducho je to na to a hotovo.
Aj tak neni pre všetkých takej vody v prírode je málo.paru v Alpách ,niečo v Tatrách, Ural. Himalaje. Ne dá sa hociaká voda nato použiť. preto nie sú všade rovnaké výsledky. Voda aj keď sa vyparí nesie v sebe zlé informácie, sa nedá použiť. Voda s Alpských ľadovcov obsahuje nano baktérie, medzi molekulami vody následok , nevsvetliteľné choroby.
Štúdia obsahuje more informácii z celého sveta , niekoľko zväzkov knih a študii.
"BLV liečivá voda týmto 10 ľuďom uľahčila život. a 15 rokov klinických skúšok je dosť na to aby sa potvrdilo, čo sa onej tvrdí.A to bez vedľajšich účinkov."
"Všetky študie sú vlastníctvom objaviteľa a sú určené pre prípadný odpredaj objavu a technológie."
Tu je pekný prehľad toho, aké štúdie poznáme, kedy sa vykonávajú...
Článok je v angličtine.
www.eufic.org
Tú schému, ktorú si načrtol, nemá ani náznaky klinických štúdií.
"Možno som sa zle vyjadril ale je to praktická štúdia o účinkoch na ľudské telo, je to súhrn účinkov v praxi overených. Kto ako to nazve , je to jeho vec."
A teraz si použil slová "praktická štúdia o účinkoch na ľudské telo, je to súhrn účinkov v praxi overených". A to si mám vysvetliť ako? Bol pri nich niekto cudzí, ktorý by dohliadal na priebeh? Boli výsledky nejako overované?