Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako posilnit imunitu bez liekov?

BJ

Tema je - ako posilnit imunitu bez liekov, a Eliona doporucuje lieky.

Lieky nevyliecia imunitu. Rovnako doplnky nie. Imunitu si musi telo vyliecit samo, lebo niekde je pomerne dost velky problem, ked nefunguje.
Doplnky v tomto smere len pomozu.
Najdolezitejsie, je pri oslabenej imunite, detox, teda cistit telo, hlavne postami, odmorovat ho ocistami, zmenit samozrejme stravu.
Ak sa da (lebo nie vzdy to ide), zaradit cvicenie, aspon teda behy, a take tie energeticke a dychove cvicenia, ako joga, ci cchi-kung, hlavne vychodne civilizacie sa zameriavali na cvicenia, ktora buduju vitalitu, nielen samotnu fyzicku silu a s tym aj imunitu.

Najviac podla mna pomozu posty, dlhodobe posty na stavach, aspon tyzden, ale idealne, aj 2-3 tyzdne, taketo si urobit povedzme 2x do roka. Hladovky pomozu tiez, ale tie su len pre skusenych.

Niekedy mozu problemy sposobovat aj kyseliny, teda prekyselene telo, nedostatok roznych vitaminov a mineralov v tele... to sa da tiez odstranit branim doplnkov. Proste telo je rozladene.

Su rozne stupne a zavaznosti oslabenej imunity. Typicky priklad, je AIDS, ked uz zlyhava uplne, ale to sposobuje znamy virus. Len to je dokaz, ze dovody na oslabenu imunitu mozu byt rozne, v pripade HIV je za tym virus.

Za oslabenou imunitou mozu byt aj parazity, ktore vlastne stale vycerpavaju imunitny system, a produkuju toxiny. Na mieste je spolu s postami, detoxom, aj zmenou stravy, aj anti-parazitalna ocista, preventivne.

Niekedy je to sposobene, celkovo odcerpana energia a tym padom rozladena imunita, aj energetickymi upirmi, v okoli, rodine... najma v byte, tam kde ma clovek "domov"... treba odist, najst si vlastne byvanie... a uplne sa odputat od ludi, co to robia... a vela krat vystupala zivotna energia, aj sa zlepsila imunita. Je to niekedy patranie na cely zivot. Treba poprosit pan Bozka v modlitbach, a on ukaze, povedie, kde je ten problem.

otazky

Jediná zmienka o tajomnom Johanesovi Klaidersonovi je:
profil na facebooku
nejaké inzeráty
nejaké reklamy v komentároch
odkazy na toto fórum
jedna otázka na heureke

Marosko-n

Vôbec si z Vás nestrieľam. Keby sme nemali 16 ročné skúsenosti ani sa tu neozvem. Oficialne sa BLV liečivá voda vyrábala do 2015, na ORAVE, teraz len na objednávku.
Tá voda dokázala ľudí s mozgovou príhodou, čo poslali domou lekári umrieť a ostali na posteli, za mesiac postaviť na nohy, a žiť ešte dlho plnohodnotný život.
My sa neskrývame za úspechy iných. Ten náš objav je úspech sám.
Preto sme ju nazvali GGW -Božia liečivá voda- BLV .A pri jeho zrode bol lekár J.K, zomrel pred ukončením objavu.Vďaka a Česť jeho pamiatke.

Eliona

otazky z toho, čo tu čítam. Niektoré tie komentáre tak mám pocit, že mnohí ľudia si ani len neuvedomujú závažnosť oslabenej imunitu. Napríklad mám pocit, že Maroško si tu z nás strieľa. Oslabená imunita je problém, ktorý treba riešiť čo najskôr ako prepukne aby nedošlo k nejakým väčším problémom, ktoré by vznikli kvôli nedostatočnej imunite :(

otazky

Človek, ktorý má skutočne oslabenú imunitu (tzv.imunodeficit) vie, že bez správnej liečby môže byť ohrozený jeho život. ;)

Minatarosa

Eliona myslím, že človek ktorý mal niekedy oslabenú imunitu a snažil sa ju vyliečiť, tak vie, že takéto veci sú zbytočné lebo neriešia problém ako taký. Nedokážu človeka toho zbaviť na trvalo, ale len to nejako odsúvajú na ďalšiu kolaj a je potom len otázkou času kedy to prepukne ešte vo vyššej forme ;)

Eliona

lopett lenže doplnky nevyliečia imunitu. Nevyriešia problém ako taký. Jediné čo spravia, že potlačia jeho prejavy. Ak teda aspoň to vôbec. Pri problémoch je nutné zakročiť liekmi, ktoré sú na imunitu určené a dokážu ju liečiť.

lopett

Ja na posilnenie imunitu užívam doplnky Imunax, koré sú na prírodnej báze a maju na môj zdravotný stav naozaj vznikajúce účinky. Vrelo odporúčam. Pre viac info link: imunax.sk

Veronika879

sasa keď je imunita oslabená, tak nejaké probiotiká užívať je zbytočné. Probiotiká nedajú telo do takého stavu aby bolo schopné a odolné voči rôznym nástrahám života a okolia. Je potrebné aby za pár mesiacov sa imunita dala dokopy a vedela sa brániť sama bez nejakej väčšej pomoci ;)

Dienda

Maroš všetko čo píšeš sú len prázdne slová. Pretože žiadne fakty nemáš. Nič čo by dokázalo, aký účinok má. Takže z môjho pohľadu sa nad týmto čo píšeš ani neoplatí pozastavovať. Neuvedomuješ si zrejme aké je to ťažké dostať sa z oslabenej imunity. Dať sa dokopy a normálne fungovať. Vieš koľko som ja toho na imunitu vyskúšala? Veľmi veľa. Od vitamínov, cez rôzne doplnky až som sa dostala k liekom.