ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?
Nutkave prejedanie sa
prave som si dala kvapky na travenie a cierne uhlie...dufam ze mi pomoze, lebo som pojedla vazne divne kombinacie a bojim sa ze vecer prezijem v krcoch v posteli...
:(((( zase som zlyhala...a uz par dni som uz jedla normalne. zaciatok skoly som si dala ako novy zaciatok aj pre seba ale zase sa mi to nepodarilo.vsetci z domu isli prec a ja som zostala lebo sa musim ucit, ale namiesto toho som zjedla vsetko co som nasla. teraz mi je hrozne zle, ucit sa mi samozrejme neda lebo nemam chut ani zit... najradsej by som sa isla teraz vyzvracat ale viem ze tadeto cesta nejde, ze to bude este horsie takze asi len budem musiet pretrpiet tento dalsi zachvat, par dni sa trapit pokazenym travenim a jest iba suchare kym mi nebude lepsie. potom sa znovu pokusim zacat jest normalne a neprejedat sa. a dufam ze mi to vydrzi dlhsie, musi!!! toto uz musi prestat, tento rok maturujem a musim makat, a ak sa nedam psychicky do poriadku, v tomto stave nedokazem na nic okrem jedla mysliet. fuj..bolo mi to treba?? uz citim ako moj zaludok robi divne veci a vydava divne zvuky....
na konci prazdnin som mala skoro 40 kg a teraz mam 47 som s oho cela na nervy najradsej by som chcela aby sa vratil cas a ja by som tolko nepribrala chcem byt znovab btaka aka som bola ale strasne sa prejedam a neviem stym prestat vie mi niekto poradit?
Je to fakt trapne a nechapem, aky uzitok ti to akoze prinesie, ze sem budes kopirovat texty z jej blogu.
cawte
ach,jaj, tie jedálničky račej už nepíšem,lebo je sezona hrušiek a v kuse sa ich prepchávam a potom len grcám a grcám a už 3krát sa mi stalo,že som grcala krv...pooooooomooooooooc,bojím sa čo sa to so mnou deje,prečo tá krv???až mi zimomriavky z toho behajú po chrbte,nemala by som už grcať,ked ja s tým nemôžem prestať asi som sa stala totálnou miou,ale ja to nechcem:-((
a je to nebezpečné aj pre zuby,už ma z toho bolia,dneska sa skúsim premôcť a neprejesť sa tých hrušiek a negrcať...držte palce nech to vydržím,please
tak ešte dnešná thinspo
pusate1 a pussate,ty si 1 a tá istá pi a prestaň mi tu už kopírovať blog!!!
dnes som bola 1. raz v škole a videla som asi zázrak!!!!
jedna spolužiačka vie asi čarovať alebo čo, šak som ju ani nepoznala....ved ona bola ešte v júli v tescu úplne tučibomba,bachratá tipujem tak 70kg mohla mať pri 175cm-fuuuuj a teraz mi až sánka padla,ked som ju zbadala, taká bola thin fakt minimálne 20kg dole mala!!!!proste úplne iná osoba,a stále mi chodí po rozume,ako to dokázala za 1,5mesiaca schudnúť 20kg,šak to je nemožneeesom z toho vedla totálne idem zošalieť,ved teraz je ako modelka a to bola pred prázdninami ešte najtučnejšia baba v triede a teraz je skoro najchudšia,za jedny prázdniny!!!
keby som to na vlastné oči nevidela tak tomu nikdy neuverím-to je nad ludské sily....
sorry,omlúvam sa,dlho som tu nebolaale už som s5
bola som v nemocnici,mala som tú gastritídubolo to hrozné a najhoršie je,že ma tam vážili a prezradilo sa to že mám 37kg a skoro ma zase zavreli na tú debilnú psychiatriu do blavy
ale ukecala som ich,len teraz som v maléri slubovala som že do kontroli o 2 týždne priberiem 2kg,ale ja NECHCEM PRIBRAT ANI GRAM!!!!! neviem ako to urobím,ale ani do tej blavy ísť nechcem
ach jaj,čo mám sakra robííííť,som v pasci osudný deň bude 16.9.-tá kontrola-pomooooc
baby dnes mam blby den, najradsej by som vyjedla celu chladnicku i ked chute nemam to len zo smutku, z depky...nejake povzbudive slova ???
ak ste z Bratislavy, mozte kedykolvek prist na nasu skupinu pre ludi s nutkavym prejedanim (ale aj anorexia a bulimia je vitana:-) - stretavame sa uz tri roky a fungujeme! kazdy pondelok a stvrtok o 20:00 na cukrovej 2.