ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?
Nutkave prejedanie sa
toho sa nemusis bat prejde aj to .......ja som pouzila vcera prehanadlo ...tie davky uz su take silne ze chudak moj organizmus ....ale aspon keby to bolo v poraidku ale mam strasne krce terz som si podrazdila zaludomka aeste k tomu som aj nafuknuta strasne ..je mi spatne ....ja uz toto nechcem
a co je to normalne existovat? ja si to uz neviem pomaly ani predstavit...ja som dnes mala svoj novy zaciatok, cely den v pohode, ale v noci som sa musela este ucit. nevydrzala som to, zavrela som sa do kuchyne ze sa musim ucit a zacala som jest. vsetko...ked uz nebolo co tak som sla do komory a zacala vyjedat zavaraniny...teraz je mi hrozne zle,ucit sa mi neda, lebo musim mysliet iba na to ze som zase zlyhala..preco...uz som ani nechcela jest ale jedla som s tym ze mi bude tak zle potom z toho ze jedlo nebudem chciet vidiet najblizsie dva dni...neviem ako dnes zaspim, to co mam v zaludku mi bude travit aspon tyzden...
to su veci ktore mam po teoretickej strankle uz davno zmaknute ...niesi chora ze nie ??myslim ci trpis ppp ..ak nie tak to nepochopis ..ja sa snazim naozaj ....vydrzim do urciteho casu a potom bum neviem preco sa to deje ale deje sa t ..som z toho zufala asi ako kazda jedna co tym trpi ....a nejde o to schudnut ale o to neprezierta sa a zit normlane lebo ak sa prezieram nedokazem normalne existovat
robte celodennu aktivitu a nebudete sa prezierat...
rano ranajky, na obed trosku viac aby ste vydrzali a potom na veceru nieco lahke..aby ste nezatazili zaludok..chodte sa prejst...najdite su konicek...ktoremu sa budete venovat vtedy ked vas prepadne jedlo...
ten kto chce naozaj ale naozaj schudnut a je o tom presvedceny tak sa nepreziera a vydrzi...che to pevnu volu...
nakupit si plllno zdravych veci a potom vas budu menej lakat tie dobrotky v chladnicke..=)
ja mam mat dnes prvy den a nezvladam to ...zatial hej ale neviem co bude potom ......toto je snad prekliatie
nerozumiem si :(...neviem ako ti mam poradit lebo sama s tym bojujem. obcas sa mi to podari a chvilku zijem zdravo...normalne nedokazem,ja uz vlastne ani neviem co je normalne jest a normalne brat zivot. mam dve cesty, jest prehnane zdravo, alebo sa prejedat. ale poviem ti ze nezvracaj, to ti nepomoze. bude iba horsie. sama viem, pred casom , ked to bolo vazne zle, tak som do seba pchala jedlo s myslienkou na to ze aj tak to zo seba vyzvraciam. potom som s placom stravila hodinu na zachode. toto nerob. bude ti este viac zle.
boze je to strasne .. presne jak hvorois kde mame nabrat tu silu a snahu ..:(.. ja nastastie ece nemam ze jem to ,,zle " ale hento presne jak si napisala aj 10 jablk .10 mrkiev cele balenie sucharov a takto . ja neviem co mam robit ..a ece mam aj vycitky a nekedy vecer vracavam :( co mam robit?
nerozumiem si :(.... mas pocit ze to uz nemozes vydrzat so svojimi myslienkami, ze? ja tolko myslim na to jedlo ze si ho potom musim dat. poviem si iba kusok, aspon kusok to neuskodi...lenze ked raz zacnem tak neskoncim kym mi nieje uplne zle...aj ja vacsinou jem zdrave vec,ked to uz nemozem vydrzat tak zjem aj 10 jablk, ale cele balenia sucharov a tak...tak sa to vacsinou zacne ked znovu do toho spadnem po chvilke normalneho zivota, ale ak to skoro nestopnem, tak po par dnoch mi uz nezalezi na tom co jem,dam si moje zdrave jedlo pozostavajuce vacsinou zo zeleniny, ale potom musim dalej mysliet na jedlo tak zacnem do seba pchat vsetko to "zle" co najdem...zase som dnes chcela zacat odznova, ale skoncilo to este horsie ako bolo vcera...ked sa tolko krat sklamem,zlyham,kde mam nabrat silu znovu sa pokusit zacat odznova? ked som uz tolko krat zacala od znova a vzdy som iba znovu spadla a bolo to este horsie...prestavam verit tomu ze sa to raz skonci...
nerozumiem si :(.... mas pocit ze to uz nemozes vydrzat so svojimi myslienkami, ze? ja tolko myslim na to jedlo ze si ho potom musim dat. poviem si iba kusok, aspon kusok to neuskodi...lenze ked raz zacnem tak neskoncim kym mi nieje uplne zle...aj ja vacsinou jem zdrave vec,ked to uz nemozem vydrzat tak zjem aj 10 jablk, ale cele balenia sucharov a tak...tak sa to vacsinou zacne ked znovu do toho spadnem po chvilke normalneho zivota, ale ak to skoro nestopnem, tak po par dnoch mi uz nezalezi na tom co jem,dam si moje zdrave jedlo pozostavajuce vacsinou zo zeleniny, ale potom musim dalej mysliet na jedlo tak zacnem do seba pchat vsetko to "zle" co najdem...zase som dnes chcela zacat odznova, ale skoncilo to este horsie ako bolo vcera...ked sa tolko krat sklamem,zlyham,kde mam nabrat silu znovu sa pokusit zacat odznova? ked som uz tolko krat zacala od znova a vzdy som iba znovu spadla a bolo to este horsie...prestavam verit tomu ze sa to raz skonci...
co mam robit neviem sa ovladat ..stale len jem ..aj ked to neni take ze chipsi alebo nieco podobne .ale su to pomerne zdrave veci.. neprejedam sa sladkeho alebo niecoho extra kalorickeho ..jem vela mrkvi, musli, kornflexi, a taketo ..a som zufala ..:( neviem sa ovladnut a strasne ma to stve .co mam robit ..strasne priberam :( co mam robit prosim zabijaju ma uz tie myslienky furt na to ze nieco jem :(