Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

fish

pre mna bol vcerajsok velmi tazky neojest sa zjedla som toho myslim tak normalne zdravo som to zvladla neojedala som sa a dnesok bude podla mna este zlozitejsi no som zacala takimi bohatimi ranajkami. aby som nemala chut jest ked zvladnem dnesok tak to bude druhy tyzden co sa uz neojedam neje to vela aspon nejaky zaciatok dufam ze to potom pojde lachsie lebo ja stale myslim na jedlo musim s tym prestat ale radsej nan mysliet ako ho zacat jest a nevediet prestat.len dneska to bude tazke budem doma a este aj zajtra je vono budem doma ja neviem musim sa niecim zamestnat ja neviem ci to niekoho zaujima ale ja sa citim trochu lepsie ked sa vypisem aj ked citam co tu pisete.

zelda

juuuj skolu ani nespominaj...ja tento rok maturujem na gympli...a musim sa dat nejako do poriadku lebo v tomto stave ako som teraz tak sa nedokazem na nic ine ako jedenie sustredit...neda sa mi ucit lebo stale iba musim mysliet na jedlo, tak si dam, a popri uceni musim stale do seba nieco pchat az kym mi nie je tak zle ze sa na to vykaslem a iba sa utapam v sebalutosti,strasne sa na seba za to hnevam. preco je to take tazke? ked si uz uvedomim ze som chora, ked uz pridem na to preco to asi robim, preco sa mi to stalo,a uz sa poznam a viem ako sa to vzdy skonci a ako zle sa budem citit ked zase zlyham, a viem ze bude este horsie?? ked toto vsetko teoreticky viem a poznam sa tak preco s tym nedokazem skoncit??? vzdy som si myslela ze som dost inteligentna a silna osobnost, vsetkym som sa pretlkla a dokazala som si s vsetkym poradit sama ked som chcela...ale teraz sama nad sebou nedokazem zvitazit...ppp ma zmenila a viem ze ako predtym uz nebudem...

pussate

ahojte wšeci už som s5 a pokračujééém inak bolo tam super a tá spolužiačka čo schudla povedala že žrala jakúsi ,,tukožrútsku polievku,,či čo,ale že recept je jej tajomstvo a tam žrala celkom normálne aj ja aby som nebola podozrivá ale vždy som to potom tajne vygrcala,no našťastie ma nikdy pri tom nenačápalitak som ani malér nemala a boli sme na vééélkej túre výstup na taký kopec vysoký uff som sa riadne zapotilato miesto cvičenia ale od teraz už zasa začnem makať,lebo už som dlho necvičila,ked som bola vtedy v tom špitálitam sa nedalo,ale teraz to už nebudem tak dobre stíhať jak cez prázky...gymplfuuuuuuuj a učenie-hruuuuza,zajtra máme 0-tú blééale dosť už o škole nech si nekazím náladu račej si sem šmarím dáke to thinspíčko

karbo

pozname to vsetki ..ja po tych prehandlach mam cely den take krce hnusne krce normlane mi zviera vnutornosti a fakt mi je na vracanie...dufam len v to ze do rana bude uz dobre vsetko lebo sa zblaznim z tohto ...a nemozem sa ani kuknut na seba do zrkadla tak pribrata ..fuj

klara 1222

asi sme fakt niekým prekliate teda ja sa tak aj cítim lebo bola som šťastná chudla som si pomaličky trápila som sa ale teraz už 8mesiacov neviem... neviem nič, mám v sebe nenávisť, ľútosť a som slaboch poriadný slaboch...

neviem kde sa vo mne zobralo toľko nenávisti voči sebe a stále len rastie niekedy mám pocit že by som si dokázala ublížiť za to, že sa najem a potom príde tá nenávisť a jem a jem,,, a pritom tá nenávisť naštartuje to prejedanie sa a potom sa len stupnuje .....

karbo

ja to robim tak baby ..mam lepsie aj horsie dni niekedy dokazem uplne normlane jest pritom cvicim nastartujem sai travenie a aj co sa tyka vzhladutak sa citim skvelo a vojdem sa do oblubenych nohavic ..no to trva tak max 10 dnico sa mi podrailo to ustrzit ....potom si poviem preco by som sa chcel azase napchat a zase byt tam kde som bol akedmi je tak uzastne ..no ta chut je nenormlana a slubim si ze to bude trvat tak max 2 dni no nikdy to nedodrzim a stale sa dostanem na zaciatok ...mam velmi roztiahnuty zaludok po najazdoch na chladnickutak si vzdy potom ked uz sa na seba nahnevam fakt dam ocistujuci den a vten den len pijem vodu a minimum jedlam ked uz som fakt vazne hladna no nejako to vydrzim a po takych 3 dnoch sa mi znovazaludok zmensi ....a takto to drzim az kym sa zase nenazerem ....to je ten moj kolotoc ....ale niekedy mam aj take dni ze jem normlane pritom ma chyti chut tak si dam trochu viac ale neprejem sa tak ze ide odpadnut z toho co je skoro stale ....a takto dokazem fungovattiez ale potom sa po takych 5 dnoch znov atak najem ze fuj a ten pocit ze mam v tele to vsetko jedlo ..ma toto raz zabije

zelda

tak tak nevracaj...ja som si tym tiez presla ze som chcela potom vyzrvacat ale nikdy sa mi to skutocne nepodarilo. iba mi bolo este horsie, este viac som sa podcenovala a myslela na to ze som taka strasna a slaba ze ani len vyzvracat sa nedokazem...ked zacnem jest tak obcas myslim na to ze ked zjem co najviac a hrozne kombinacie tak mi bude tak zle ze uz viac nebudem mat chut na jedlo a nabuduce si to rozmyslim...lenze nikdy to tak nie je a nabuduce sa najem este viac...moj zaludok si uz na tie velke mnozstva nejako zvykol alebo co...

karbo

tak ako ti mi mame poradit ked si sami nevieme rady ..musis hladat dovod toho preco sa prejedas a ka ten dovod najdes a budes sa snazit to zmenit tak zmizne aj nutkave prejedanie ....este mas sancu lebo si len na zaciatku a zvracat sa ani nepokusaj ....to sa potom zacne este horsi kolotoc

cukrik

baby, tazko sa mi o tom pise,ale asi mam problem s jedlo. ani neviem kedy to zacalo. mala som krasnu postavu, bola som chuda ale nie prilis,taka normalna. Potom prisli prazdniny a zacala som jest este viac ako dovtedy. Parkrat som sa snazila cely den nic nejest.Podarilo sa mi to mozno dvakrat , pila som ovocne stavy a vodu. Ale neskor som sa zacala strasne prejedat a mala som pocit ze som od jedla uz zavisla. Rano som vstala a prve naco som myslela bolo jedlo. jedla som vsetko nakopu a uz rozmyslala nad tym co budem obedovat. za dva mesiace som pribrala 5 kil a citim sa strasne tucna. mam 17 rokov, 160 cm a 53kg. cvicim dvkarta do tyzdna ale viem ze by som mala nieco urobit stym jedlom. teraz ked chodim do skoly zjem napr. Bebe, musli, a ryzu na obed(som vegetarianka a maso nejem ,tak zjem vzdy cestoviny,maso al. zemiaky) ale pridem domov a uz idem do chladnicky. uz som si povedala ze to nebudem robit ale dnes som zasa zlyhala. prisla som domov, zjedla som 3 baliky minoniek, dva chleby. jogurt,jablko a je mi strasne zle. uz som sa parkrat pokusala vracat ale nejde mi to. som zufala.