Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

xoxoxo

u mna je najhorsie ze ani "plna domacnost" ma nezastavi!..zamkenm sa do izby,pustim telku,do toho nahlas hudbu,jedno vedro,3 flase vody,a show sa moze zacat...mama sa snazi dobyt do izby tak jej poviem ze cvicim..az na dnesok,kedy som zabudla zamknut!!!..akurat vosla mama tak som schovala vedro pod policku,a tvarila ze robim poriadok,akurat pozerala na kopu toaletaku co bol na zemi( a sa stavim ze citila tyku)..a potom to lejem do zachodu a zle som splachla a mamaaa ze jaky orihany zachod ta som zakryla nejak ze asi brat ptisiel spity v noci a grcal :( preboha.

prehanadla som aj ja brala,nastastie len 3ks,dosli mi uz,a ani nejak sa nehrniem spet,bo zase kupim a nedojem sa ich...keby to aj s B bolo take lahke ze si ju nekupis a nepride!

noo som zvedava ake to bude zajtra,budem s nim kecat,mu vysvetlim ze to nie je len rozmar,ze som dzvia mam bulimiu,ale ze to je choroba,zavislot,debilita..

dufam ze aj mne pride zachvilu obdobie kedy sa radsej budem mega obmedzovat!mensie zlo..sa hanbim za tie slova,ale pre bulimicku je to akataka spasa,ze??

ada16

xoxoxo,,tak presne co tu pises jak eby som ja pisala,ta bulimia to je najhorsia droga aka moze byt,,uz nenavidim aj samuseba,,,,,sak vsetko pozerem anemyslim na zbytok rodiny pritom to jedlo neni v dnesnej dobe lacne prave naopak vsetko s afdurt zdrazuje a ja si to ani nevazim sak vsetko ide von alebo prehanadla som brala,,bo mne normalne zacalo hrabat s tym prehanadel som prestala ale predtym som kazdy aj 10 pirul si dala a pritom tam na obale boli pisane 3,,,,,,,,,,,ale jako na druhy den som bola jak debil take divne stavy som amala ze som tu ani byt nechcela byt

a isto dobre spravis ked to povies tomu byvalemu sa ti isto ulavi ze to vie niekto z tovjho okolia,,ja som to povedala segre ale ona na mna kasle ona isto na to aj zabudla ze som jej to povedala,,ale keby vedela jak sa preto trapim to nikto nepochopi jake stavy mame my bulimicky,,,,,,,,,heej presne viem co hovoris o tej rozdvojejnej osobnosti jedna stranma vravi vydrz i silna dokazes to nenajes sa ,,,,a druha sak kludne si daj sak zajtra zacnes uz od znovu a co sa ti stane ked si dass,,,ale aj tak to konci vzdy prezratim jak svinaa hnusnaaa,,,,,a vzdy sa to ani vyvracat neda ked je niekto doma ale ked sa d tak aj 10 razy sa nazerem a vyvracam

nooo q mam 16prec lepsie povedane v january budem mat 17,,a tutu hnusobu ma uz vyse roka teda tak vyse roka o tom viem ze som si toho vedoma,,ale tiez najprv to bola skorej ako ana strasne som sa obmedzovala v jedle a pootm nastal zlom a zacala som jest strasne moooc,,,,,,ale citala som ze tieto obdobia sa striedaju takze by malo zas dojst to obdobie obmedzovanania v jedle,,,uz aby to bolo co najskorej nech my radsej tak prepne,,,i ked dobre viem ze ani jedno neni dobreee,,,a dobre viem ze tymto budem poznacena do konca zivvotaa,,,,,,,,,,strasne preco zrovna jaaa,,,preco to boh dopusti aby bolo nieco taketo?:((((((

xoxoxo

to Pri****ne PPP!!!!!!!!!! NENAAAAVIDIM BULIMIU NENAAAAAVIDIIIIM NENAAAAVIDIIIIM!
( niekedy si fakt zelam mat miesto B. anorexiu)
(pripadam si ako nejaky uchyl,ktroy sa musi ovladat aby neskoncil na nejaku holku,vazne,reagujem neprimerane na bezny podnet,asi som prave pochopila myslienkove pochody uchylaka)
alebo narkoman.Mmam pocit ze podvecer ma chytne abstak..

xoxoxo

adi,tak ja som to nezvladla,prislo to na mna proste..vsetko bolo fajn,mala som v plane zjest uz len jogurt.Lenze som citila ze ta svina bulimia zase na mna ide,tak som si lahla do postele a normalne som si v duchu hovorila ze nie neprejem sa,ze odid ty svina..trochu som sa skludnila a jak som vstala tak som sla po ten jogurt..a uz to slo,1 makova lupacka,( to som este nejak vladala) a ptoom 3 chleby so syrom+kukurica,pol makovnika,1 zemiakove tycinky,liter mlieka,2 jogurty,balik piskot----> a von....

adi proste,ja neviem,najpr ma chytila anorexia,teda nie ta uplne ze brutal ale dost som si kontrolovala jedlo..a potom zrazu zlom a zacala som sa prejedat,nevedela som to zastavit..kazde 3-4 dni som sa prejedla.Snazila som sa aj vracat,ale neslo to..Ale snazila som sa dalej,vtedy ked som sa zase prezrala..a nakoniec to slo,spociatku hrozne,teraz to uz ide,aj ked neviem ci vsetko,ale ide..a je mi z toho zle,..uz asi mesiac..bolo to 1 do tyzdna,teraz kazdy vecer..boli aj dni kedy 2 az 3 krat do dna..aj dni kedy som sa len prejedla-bez vracania..pribrala som asi 4 kila z toho!!..
u mna je to takze ze rano sa zobudim a zijem normalne,ani nemyslim na jedlo,proste sa ovladam ako normalny clovek,poobede sa uz tesim ze to zvladnem ze som silna,ze nenecham tu svinu na do mnou vyhrat..lenze vzdy okolo 17tej ma nieco posadne,zacnem sa delit,rozdvojovat,tadaa a vola mi bulimia ci moze prist na navstevu.Fakt sa to neda potom ovladat,aj sa zamknem,aj idem daco robit,aj tak skoncim a zjem asi 3 rozky,a potom ze aj tak som to dosrala,tak sak dorazim sa..je mi zo mna uz zle.Nemam to komu povedat,len vam,ale to je zle strasne zle..Aj ked dnes som sa priznala!!!! byvalemu(stale ho milujem),zajrta sa mame stretnut tak mu vsetko poviem,aj ked on nie je z tych ludi ktory by ma neviem ako drzali,ale on z neho mam taky pocit ze mu to moem povedat,aj ked sa v tom asi prd vyzna!

a mam 18r..a ty moja?a ty len sa prejedas,alebo tiez bulimia?

ada16

xoxoxo,,,,,jejda to je starsne pokusenie,,,,,,inac aj ja som veriaca ale myslim ze to nepomoze len sa pomodlit,,a dneska sme aj torty robili strasne vsetky plnyky som mala chut ochutnat,,,,zvladla som to a nic si nedala ale zajtra ked budem videt jak tam vsetci si davaju tie dobroty neviem asi to nevydrzim a dam si aj ja,,a este ked aj mama zacne nech si daaam,,,jooj tie reci neznasam,,,,proste ja bych aj jnekedy vydrzala alen ked to okoloie povie daj si ochutanja ale ked ja neostanem pri tom ochutnani to sa pootkm rozozeriem a konieeec,,,,,a pootm zas budme nasledovat tyzden hladovky a tento kolotoc uz neznasam:(

xoxoxo

adi16 to je mi luto ze si to dnes nezvladla,ja sa dnes drzim ani neplanujem.Modlila som sa celu noc k bohu,celu,potrebujem tu svinu porazit!
vcera v robote to na mna prislo,objednala som si pizzu,zjedla asi 4 baliky chipsov a ani nechem ratat kolko susienok so slahackou....a stava sa mi aj take ze si idem kupit kafe do Mcdonaldu a jak stojim pri pokladni tak zo mna vypadne Kitkat mcflurry....hrozne..

mojka,oslavy su najhorsie,skus nejest nic na nich,treda ak bude nejake ovocie daj si,ale ziadne chipsy ,nic..teda ziadne ochutnavanie!! pozname to,ak raz ochutnas uz sa nezastavis a kazdy na teba bude pozerat ako na nenazranu co vyjedla vsetko..

ada16

dneska som cely den pokaslala zaas som sa moc najedla ako som chcela,,strasnee mam cely den pokazeny a to zajtra mame oslavu takze zas toho kopu pojem ako by som chcelaaa,,,,,,,:((((

ada16

xoxoxo.ked chces viec popisat tak moze poslat mail na coky77 je to na azete a mam to aj ako nic na pokeci,,, mozno mame kopu toho spolocneho tak mozeme viacej poopisat sak jako chces,,,,tak isto aj stacinka mozes napisat sak kto chcete ::D:

xoxoxo

ada16! presne..pane boze cely den sa drzim,vecer pride,akoby ma satan posadol a nech sa branim jak sa branim zeerem jak prasa,...normalne aj vceera zrazu to na man prislo ..otrasne