Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

ada16

xoxoxo uplne ta chapem sak aj ja som sa dneska dorazila,,prezrata jak svina hnusnaaa,,,,,,,,,,,,a jak som sa vyvracala ma boli zaludok z toho ma este tak nebolel,,,,ale sak mozem si za to sama,,,,,,,,,,,,,,ja by som tak chcela este raz narodit a vsetko mat odzaciatkuu

xoxoxo

no ja od 16tej 1 veternik,1 trubicka,4 chleby s kukur+syrom,2 briosky,2 jogurty,piskoty,muesli,teraz pol litra pudingu a palacinky(normalne som si ich urobila aby som sa dorazila)

NEZNAAAASAM SA NEZNASAM SA NEZNASAM SA!!

ada16

xoxoxo ani ja som to nezvladla,,furt som do seba pchala kolace,,,,a teraz jak ansi odesli som navstivila wc,,,,,och joo to je zivoot

ada16

presne taak to je posadnutost lebo ked mam zachvat je my ejdno co zterem hlavne ze zerem aj keby som kila muky zjedla hlavne ze budem mat ten pocit obzranosti,,,ale aj tak po necelj chvilke dojdu take vycitky a depresie z jedla ze to musim dat voon proste musim,,,dneska sme mali tu oslavi jedla som normalne pred vsetkymi ale pootm ked sa uz odnasalo tak som furt nieco davala do seba ,,otrasneee,,,,normalne sa my ani nechce do skoli aspon dni aby som aspon schudla to co som prezrala,,sak my je zo seba zlee,,,,ale fakt to je uchylka sak sme jak blôazni zereme a zereme,,,,sak v podstate mne to ani netreba tolko ale proste musim ,,,a viem ze dneska ku chladnicke pridem vela razy a zoberem si neico,,,,,,,,,,,jejda jak by som strasne chcela byt normalna,,aaa

xoxoxo hej hej vela razy ma t v poslednej dobe chyta,,,,,strasnee:(((( v takejto miere som to este nemalaa teraz je to fakt ze najhorsie

a ty si odkial?

twpiggy

fuj je mi zo seba zle.furt len zerem a neviem sa zastavit.ja ani nie som hladna.neviem preco ma chytaju taketo zachvaty.asi preto lebo to je niekde v psychike ze ked mam stres tak sa tym snazim oddialit povinnosti alebo ked som smutna tak to zahanam jedlom

xoxoxo

ja som uz aj vcera mala take stavy ze klada,ostane to vo mne..lenze bulimia je silnejsia.Uz som aj prisla na take ze ja ani nemam nejak chute na to jedlo,teda jasne mnaaaam a bla,ale ze proste ked to neurobim akoby som ani v ten den nezila.Chapes?? ze vlastne ma to posadne tym stylom,ze DNU-VON,len aby som to urobila.Cista uchylacina.Nastastie vraciam len 1 do dna,aj to vecer..boli aj dni ked 2,3krat....a ty?? chyta ta to casto??
vcera to tak prislo ze som si povedala ze sacharidy nebudem jest vecer a zjedla som k jogurtu makovku,a potom som vytvorila pre B vhodne podmienky,lebo clovek co ju nema si povie,oo doslaka,ale si povie ze sak klada 1 rozok,zajtra to vycvicim ( alebo nieco v tom style) ale bulimicka--aj tak som to posrala,aa ide sa prejedat,lebo vie ze to pojde vonku,tak sa pretlaci,aby to slo lahsie,lebo mne to po 1 rozku nejde teda vobec..preto pisem ze na konci uz ani nemam chut,len to do seba vtlacim aby to slo lahsie..ale potom si spetne uvedomim ze grcat ala DeLuxe neviem a asi sa to ani neda,ved ktovie kolko ide von,kolko ostane dnu,kolko sa uz vstrebe v ustach,kolko v zaludku kedze prve jedlo sa zje tak hodku pred konecnou castou zachvatu..a vtedy si uveodmim ze je to mozno viacej ako 1 posraty rozok,ktory mozno ani nevysiel...a preto priberaaame a aj tak nas to od zachvatu odradit nevie.kolko krat som vravela ze aj tak je to zbytocne,sak plno v tebe ostane,ale nebola som kludna az kym som to neurobila

ada16

xoxoxo....no presne ked sa neda na zachode tak sa vracia hoci kdeee,,aj ja to tak robim ked sa neda na zachode tak zeberem sacky pustim nahlas hudbu a veselo do sackov vracam,,,je to otrasne ale co uz ked to je taka avelka vina ze som sa najedla ze to nemozem v sebe mat,,,,,,,,,,,,a pootm to musim este nenapadne vyhodit akoze idem zo smetiami,,ja sa cudujem ze my este nikto na to neprisiel

xoxoxo

mam plan taky ze: podvecer vypadnem s dakym von,prinajhorsom zaleziem do postele s 2litrami zeleninovej polievky,nech sa prejem tej..
zajtra chcem u neho ostat spat,taak podvecer nehrozi B..aj ked dufam ze nepride pocas dna!!