Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

LuSyLa

dneska som zjdla 2chelby s lekvarom,1rozok s medom,1pernik,a este 2male chelebiky take sendvicove s lekvarom a trosku tyciniek ja sa proste neviem nejako kontrolovat je to vela?ale nejdem to tikovavat ani nic a este som zabudla lupacku s lekvarom

petuss

akozee....ja nemam as take brutalne zachvaty..ale ta neska som sa prezrala na obed..som zjedla 5kusky knedlika ..a este 3 kolace..a ked sa vezme ze amm problemy s travenim..mi bolo fest zle..tak som sla na wcko a bolo.a fcera ties som grcalakoli kolacom..ale boli uz obd. ked som sa vedela ovladat a aj som sxudla...cm ich naspat:(

xoxoxo

tak nakoniec z cestovin nebolo nic,ale dotlacila som sa o polnoci celym 200g balickom knackbrotov a jablkami...je mi statocne zle,ale grcat NEPOJDEEEM!

xoxoxo

u mna to zacalo cele koncom juna ked som sla na chatu jednu,plno jedla,fakt ze po odopierani mi to az kricalo zee zjedz ma! zjedz! tak som chalovala do seba...a potom mi zachutilo tak som sa rozpapkala pekne,potom som sa len prezierala do aleluja,takze kombinacie,potom bola snaha to vyvratit,nakoniec som nasla ten "spravny grif".a tak to nejak zacalo ze ma to posadlo..najprv ze prejem sa a pojdem na wc..potom uz mi to take super neprislo,branila som sa,zamykala sa,no sla som si do kuchyne urobit co len caj,a stacilo vidiet rozok na stole a islo to uz...teraz som mala dost zle 2 tyzdne,permanente kazdy vecer zachvat..aj vcera,dnes v pohode,aj ked uz to skoro na mna prislo.(viete som bola v ikei,a dole jak mate tie susienky tie ginger a toto a su tam tie ochutnavkky taak som vyzrala asi 2 cele misky toho a uz som planovala ze si kupim tie cookies aspon kilo a mlieko a ze urobim to,nakoniec som odolala...a prisla som teraz domof tak asi 8ks knackbrotov so syrom,salat,a niektore aj s medom a to je 10 hodin,ale grcat nemienim,som si povedala ze nemozem,ze nicim tym srdce,vlasy,telo,dusu

skus si vsugerovat ze to nebolo,ze sa to nikdy nestalo,je to tazke,ale omnoho tahsie je stale na to mysliet a este k tomu si ratat dni bez achvatu..je to strasne stresujuce!..ja som teraz mimo domu,ale tak stale sedim s holkami v kuchyni a tie vkuse nieco varia a tlacia do hlavy a tie chute..este teraz jedna si vari spagety s pestom..no som zvedava,idem na nocnu ochutnavku

LuSyLa

mas pravdu xoxoxo musime sa z toho dostat no ked sa mi to stane tak sa mi uz neche ani zit su to strasne pocity citim sa ako psychopat ze ne som normalna a nikto na svete mi nemoze pomoct som len sama.mozem sa ta opytat ako dlho tym uz trpis?
ja by som chela proste na to zabudnut proste ze sa to nikdy nestalo ale najhorsie je ze sa to neda neviem preco to robim ked sa potom tak nenavidim proste sa neviem stopnut.ja som zacala sa ojedat sa mi zda ze v aprili tochto roku niekedy som to nevitikovala a to som zjedla hory jedla o 100 krat viac ako som teraz napisala zebby som si zapametala ze to nemam uz nikdy urobit ze budem tlusta no neodradilo ma neznamsam tikovanie ale bojim sa ze ked tolko zjem budem tlusta proste jedlo ma ovlada ja chem zit ako pred tym nemysliet na jedlo preco je to take tazke.zachvilu je tu novy rok dufam ze to uz nikdy nepravim mam novorocne predsvzatie uz to nechem nikdy zazit a zacinam od dnes skusim to brat tak aj ked som tikovala ze je to novy zaciatok ze uz netikujem tak vela.

xoxoxo

lusyla:
tak bud rada ze len 2krat...ja posledne 2 tyzdne permanentne kazdy vecer,je to asi ako u narkomana,nie som ukludnena kym nedostanem svoju davku...aj dnes,aj ked..ach..
toto nas asi len tak neobide,bude to asi do konca zivota,urcite sa z toho vyhrabeme ako tak,teda musime!!..ale vzdy tam ostane nieco,staci ze to urobis raz za rok..aj tak to v nas ostane,.a mozno nie,mozno sa toho raz zbavime,ale vymazat sa to uz nebude dat! hlavu hore,zajtra je novy den,novy zaciatok,mozno tych zaciatkov uz bolo milion a aj ked ich bude viac,nesmieme prestavat,lebo prehraa len ten kto sa vzda!

LuSyLa

dnes sa za seba tak hanbim moze mi niekto prosim odpisat a popisat si so mnou je mi strasne do placu...dnes som zjedla napisem to za sebou
rano:2chelby s maslom to bolo este ok
obed:1jablko,cestovuny s kapustou,3take mensie jablka s medom,fazulu v paradajkovej omacke a tak som to chela vitikovat nefim preco tak som napchala do seba 2 rozky s lekvarom a este 5nugatovych guliciek a na vrchu su orechy a tak to islo von urcite nie vsetko presiel mesiac a pol a dvakrat som tikovala dostanem sa niekedy z toho von:(((( ja uz nevladzem dalej takto strasne mi padaju vlasy:((((

stacinka

Baby, ak chcete pomoc, tak ju vyhladajte skor, nez vas to vsetko zabije, rozozerie zaludok, popuka steny pazeraka, rozozerie zuby, vypadnu vam vlasy, pridete o spanok, o kamosky, o nervy, o zivot....