ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?
Nutkave prejedanie sa
ked ja zerem vsetko co mi pride pod ruku. je to psychicke, nemyslim si, ze mi nieco chyba:((((((
Pozri temu ako potlačiť chuť na sladké 13:54
zasa zerem ako prasa. prezieram sa. mam zo seba nervy, neviem sa zastavit. bojim sa ze velmi priberem. pomoc:((((
dneska som vracala ale nie nasilu proste mi prislo zle:((( mam strasne krce v bruchu uz nech to prejde ved ja ani nezaspim dnes
no aj ja ked nic nejem a tak naraz zjem vela tak mam take nafukbute brucho musim zacat inak stravovat.niekedy ma to trpai aj niekolko dni tak to prejde lenze som z toho vzdy velmi nervozna a ja som si dnes pokazila cely den citim sa strasne nemam ani nikam chut ist a to nechcem ani vidiet svoje brucho
ja ked sa prejem negrcam ale je ma z toho nafukuje :((....ja si dam napriklad plny tanier cestovin smotanovych a potom sa este aj pustim do hrnca.ja nesom bulimicka ani nic ale ja to do seba hltam a potom sa snazim aspon do vecera nejest aby mi to stravilo
fuuuj zas som dneska zjedla vela:(((((( ale uz netikujem napisem ze co
ranajky-1jablko ,1mrkva
obed-1celi tvaroch som si zmiesala s medom,4jablkove kolace,1ozok s horcicou,2rozky s sirom,1siesta,1jablko,a este 3kocky cokolady milka,atake keksy ssetra priniesla z nemecka kazdy den na ne pozeram vylozila ich na stol v deckej uz som neodolala fuuuj zas sa prejedaaam uz do vecera nic nezjem dufam.dufam ze z toho nepriberiem uz mam dost pokazenu naladu:((
u mna je to tyzden co som nevracala nechem pocitat dni uz to proste nesmiem nikdy urobyt uz na to nechem mysliet lebo cim viac myslim na jedlo je to len a len horsie ale niekedy sa nemozem na nic ine sustredit akokeby som bola posadnuta ale ja sa musim zmenit
ja som sa rozhodla ze s tym skoncujem ...mylsim s miu (bulimiu) ..skoro kazdy vecer som vracala .. uz ked som aj neco zjedla nejake ovocie a trosku viacej ho bolo poevdala som si vsak nevadi aj tak to vyvratim ..ani neviem kolko som takto fungovala . zo zaciatku sa mi to stavalo raz do tyzdna potom castejsie a castejsie .az som nakoniec nepocitala dni ktore vraciam ale ktroe nevracam .. zacli ma strasne bolet zuby . ak som zjedla nieco studene alebo kysle bola to bolest..moje zuby sa od tolkeho vracania stali strasne citlive.. poevdala som si ze dost ... cize nevracam este len 3 dni ..ale dufam ze to vydrzim a nedovolim tej svini nadomnou vyhrat ..