Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

jaja

Ahoj, ja tym asi tiez trpim. Velmi by som chcela este schudnut. V lete sa mi podarilo schudnut 12 kil, ale este mam z coho chudnut. Avsak prisla skola a ja uz nie som psichycky v pohode a vsetko riesim jedlom. Ked som nestastna, tak jem. Ani mi to nechuti, ale proste to neviem zastavit. Moja mamina to nevie pochopit, mysli si ze sa staci zatat a ide to. A ja sa snazim, ale nepomaha to. Vydrzim niekedy aj tyzden, ale potom to na mna zase pride. Co mam robit? Ja nechcem zase pribrat. Ani teraz nie som zo sebou spokojna a nie este ked zase priberiem.

neštastná

pre OPAT mám ten istý problém mňa prežieranie chytá práce cez víkend je to asi preto lebo som doma občas ma to chytá aj ked idme na výlet alebo tak naschvál si nikdy neberiem peniaze a ani svačinu navyše aby ma to nelákalo

ja osm už 2mesice a 2týždne nezvracala neviem však ako dlho to vydržím snažím sa držať delenú stravu ale aj tak sa veľmi nenávidím a práve tá obrovská nenávisť ma ničí

nenávidím sa preto lebo už dlho sa snažím scchudnúť a mať svoju vytúženú váhu a viem že iba vtedy budem naozaj štastná

petuss

baby, da sa to zvladnut, len treba xciet..proste ked sa zacnete prezierat..uwedomte si ze bduete mat super pocit..mozno take 10-15min...ten pozitok z jedla..axx..sak sama wem o com rec..:P ale prssote sa najete,a potom co z toho??? len vycitky a vas zacne nafukovat a zla nalada sa dostavi!!! ja wem o com rozprawam...sama som to xvilami zazila..ale da sa to ovladat a ked ja som to dokazala tak aj vy to dokazete!! werim vam..skuste si pred tym nez zacnete sa ozierat powedat..sak zajtra i tak nebudem mat nic z toho jedla co etras napcham do seba..!! skuste:!! pojde to:) nebojte sa:) inaaaac ja mam 16r, 166cm a 55kg...dost vela, ale ujde to..nesom tucna..mam taku akuratnu postavu...paci sa:) teda ne tak mne ako ludom okolo mna:P ze vraj..i ked nexapem..aaaale us 3 tyzdne sa neprejedam, beham po sxodoch, nejem vecer... a citim sa 100% lepsie ako bysom mala blut a mat pokazenu naladu....poje to:P drzim palce:-*

stacy27

prejedám sa každy den,už som zufala...prosím pomôžte mi niekto..pribrala som takto už 10 kíl už mi aj vravia že som baculka ale to sa neda zastavit..prosím pomožte mi...prosíím...na mail mi pošlite nejake rady plosiiiiiiiiiiiiiiiim

tucniacik 1111

ahojte dievcataka,prpeacte ze vam tu skacem do temy niesom ani anorekticka ani bulimicka ale strasne vela jem...ked dam nieco do ust neviem prestat tak priberam ...citam ze z prehanadla po jedle nepriberiem je to pravda?ma to tu niekto odskusane??

allla

ahooj opat,a pocuj keby si si namiesto nezdravych jedal dala nieco sladke a zdrave?ked ta zazenie velka chut do jedla kup si med a daj si par liziciek je dost sladky...a ked nemas chut na to tak skus vipit mlieko to dost zasiti a je aj zdrave ...co ty na to?

opat

ahojte tak dnes to na mna opat prislo..tak ako vcera a predvcerom...nikdy som netrpela prejedanim ale teraz sa doslova prezieram..jednoducho neviem prestat.strasne sa bojim ze budem tucna ale nemozem si pomoct:(vzdy si poviem ze to je posledne susto a ze cely den som makala tak si snad mozem dovolit aspon nejake potesenie ale nakoniec sa tak rozjem az mi je na zvracanie..dufam ze ked pominu tieto stresy vratim sa oipat do normalu:(