Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

megi237

kissable...vadna ....Sasa=)......rada by so msa tiez svami porozpravala o tychto problemoch...mozte mi napisat na nick na pokeci megi237 ...aj ja by som totiz potrebovala poradit..mozno by sme si navzajom pomohli

vadna

sasa hmm si ista ppckarka , take chorobne myslienky o sebe ze skareda tucna maju len ppckarky plus drasticke diety a na to nutkave prejedania , poznam to dost dobre

Sasa:)

Ja zeriem stale ked sa nudim, a kedze som leniva, nudim sa casto->tj. jem casto a potom chudnem hrozne drasticky, vydrzi to tri tyzdne a potom mam taku neovladatelnu chut na sladke ze zjem jedny cipsy, necelu cokoladu a jem znova velaaaaaaaa...Niekedy ked nie som cely den doma, tak ani nejem a nechyba mi to a niekedy sa tuzim dostat domov a najest saaaaa, boze ja som proste slaba. Krava , tucna, skareda, sprosta, co nic nedokaze, akurat sa stazovat. Ani zabit sa neviem, lebo viem co by nasledovalo potom, smrt alebo infuzie a toho sa desim }hlavne toho zeby pred nas dom prisla hukajuca sanitka) ked to rtak teraz citam, celkom som blazon...A pritom som to uz dvakrat dokazala. Schudnut. Bola som taka krasna, kazdy mi zavidel a teraz je vsetko prec.

AlexFizz

Inak baby, zistujem a aj cosi sem-tam precitam, ze:

1. treba jest podla svojho tela, podla svojho pocitu HLADU, nie podla ritualov (ranajky, obed, vecera) ani podla hodin.

2. kazdemu vyhovuje iny system: niekto je stavany na tri vacsie porcie denne, iny/ina je stavany/stavana na mensie davky castejsie. Treba najst to, co vyhovuje vasmu telu.

3. nenutit sa do konzumacie dietnych potravin, ak vam nechutia. Zjete to, pride frustracia, odide motivacia pokracovat [aspon z mojej skusenosti, uplne som zanevrela na tzv. ryzove chlebiky a podobne nezmysly]

4. no proste trenovat volu, vydrz a trenovat pomale jedenie! TRENOVAT, cize nevzdat sa :) Mne to pomaha, ked sa k tomu postavim v pripade neuspechu, povedat si: nevadi, trenujem dalej;).

mimi22

ja uz fakt neviem....vraciam kazdy den.nedokazem sa ovladat...citim ako mi ubudaju sily ako mi je na nic ale aj tak s tym nic nedokazem urobit.poviem si ze sa neprejem ale nakoniec do seba nahadzem vsetko co uvidim a potom sa to snazim dostat von.........:´-(

truša

lahka pomoc,príspevok z 12.5.09 je super,dobre si to vystihla,musím si to aj ja osvojit,som po porode a ešte mi ostalo dost kíl navyše a tento tvoj príspevok ma podporil,že sa dá zhodit,a ešte sa musím hýbat,zatial sa moj pohyb obmedzuje na krútenie sa okolo malého a kočíkovanie,musím zabrat,díky

ľahká pomoc

Sienna naozaj nie si žiadny odborník, pretože tabletky s ktorými si vyliečiš prejedanie neexistujú. Tak ešte raz a po lopate- PREŽIERATE SA PRETO LEBO NEJETE NORMÁLNE- HLADUJETE! TELO SA PROTI HLADOVANIU BRÁNI SPOSOBOM VAČŠIEHO MNOŽSTVA POTRAVY DO ZASOBY!!! Čo je to za systém alebo za dietu- prestať jesť? Povedať si, že nebudem vôbec nič jesť? To nevydržíte, to sa jednoducho nedá vydržať a potom zožeriete tri krát také množstvo ako by ste zjedli, keby ste sa stravovali normálne. Ste choré mozgy a komu niet rady, tomu niet pomoci. Nikdy sa svojho prežierania týmto spôsobom nezbavíte. Tabletky na chudnutie a tabletky na vyliečenie prejedania :)) dobrý fór.

Lea54

no mensie porcie castejsie---to mi vravi kazdy ,tak by som to mohla uz aj vyskusat :DD ja viem ze prejedeanie a potom hladovka nie su pre telo nic moc,ale co uz narobim....budem sa musiet viac snazit...
inak som zo ziliny

ellie

inak to je pre tvoje telo ozaj pohroma.. najprv taky napor a potom nic..
ale je dobre, ze mas tu kamaratku =) inak mohla by si vyskusat brat si z nej priklad, ze by ti pomahala s jedalnickami a tak.. ze by si sa snazila jest pravidelne a v mensich mnozstvach, nie?