ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?
Nutkave prejedanie sa
obcas sa prejem tak, ze mi je pri pomysleni na dalsie jedlo na vracanie, ale inak ma neboli zaludok alebo tak..
a býva ti zle z prejedenia?
podobne..ale ta klobaska, dala by som si povedat :)
no presne rano som sa drzala ale potom fuuuu...tiez som mala piskoty :-D jednu celu cokoladu, palacinky, potom som kus klobasy po tolkom sladkom potrebovala...sa normalne hanbim :-(((
no, rano som sa celkom drzala, ale potom som zpraskala tri jablkove kolace a dva baliky piskot.. a ty ako? dufam, ze aspon jedna z nas odolala :)
tak nemôžeš :-DDD zajtra sa psychicky naštartujeme a pripravíme...ako si na tom dnes?
to je dobry napad, ale potom ma to zajtra bude lakat, ze este mozem :))
nooo ok takže vždy večerom napíšeme ako sa nám darilo? a v nedelu tu máme nový mesiac tak by nás to mohlo držať že novým mesiacom to dokážeme :D
super..dnes uz je to asi pase, ale od zajtra mozeme :)
ahoj milly no ja som určite za :D