ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?
Nutkave prejedanie sa
no zelda viem ťa úplne pochopiť...sú strašné tie dni keď sa prejedáme...aký si mala dnes den?
a nahorsie bolo fakt ked sa na mne smiali ze ako mozem jest tie salaty.. chapes nie ze by si vsimli ze moja jedina strava je miska zeleniny a ze vyzeram uplne na dne. a ked som raz chcela zjest nieco normalne, napr. nieco sladke tak sa na mna sestra iba divne pozrela a povedala ze ved ty take nemozes predsa..tak to ma uplne dorazilo. vysledok ze som zacala jest v noci tajne..lebo moj bezny den: ze po skole do roboty a vecer na trening a cely den som nejedla. a v noci potom som sa mala ucit a tak uplne znicena som sa zavrela do kuchyne a to sa nedalo vydrzat, zacala som jest a jedla a jedla a do rana som potom plakala schulena v krcoch..a dalsi den to iste a potom znovu...a teraz sa to opakuje. teraz som sa mala ucit ale zatial som len zjedla vsetko co mam na izbe a rozmyslam nad svojim zivotom
a nahorsie bolo fakt ked sa na mne smiali ze ako mozem jest tie salaty.. chapes nie ze by si vsimli ze moja jedina strava je miska zeleniny a ze vyzeram uplne na dne. a ked som raz chcela zjest nieco normalne, napr. nieco sladke tak sa na mna sestra iba divne pozrela a povedala ze ved ty take nemozes predsa..tak to ma uplne dorazilo. vysledok ze som zacala jest v noci tajne..lebo moj bezny den: ze po skole do roboty a vecer na trening a cely den som nejedla. a v noci potom som sa mala ucit a tak uplne znicena som sa zavrela do kuchyne a to sa nedalo vydrzat, zacala som jest a jedla a jedla a do rana som potom plakala schulena v krcoch..a dalsi den to iste a potom znovu...a teraz sa to opakuje. teraz som sa mala ucit ale zatial som len zjedla vsetko co mam na izbe a rozmyslam nad svojim zivotom
ahoj zleda, viem o čom hovoríš...aj mne sa často stáva že hovorím že som plná a pritom by som ešte kadečo pojedla...aj tie veci okolo toho že ked sa ludia starajú čo ješ a kolko ješ...nemám to tiež rada...podeľ sa s nami tiež každý deň o to aký si ho mala a aké si mala pocity...budeme sa podporovať
cawes... dobry napad s tym podporovanim.. ja som posledny dni nebola na nete lebo som bola na vikend u priatela ale som za :)toto bol pekny ale hlavne tazky vikend.. moj priatel vobec nevie o nicom cim som presla lebo sme sa spoznali v lete ked som mala dobre obdobie. ale teraz ked som unho tak nechcem pred nim jest a hlavne on sa stravuje ako typicky chlap a ked mi na ranajky da chlieb s parkami tak to vobec nechcem. a potom tie dohovaracky ze preco nechcem jest a ja neviem co mu mam na to povedat.. neznasam ked sa na mne vsetci smiali ked som jedla iba salaty a dohovaracky za jedlo...no ale tak cely vikend som nejako vykrivala ale je to take ze viem ze by som zjedla za tri taniere ale radsej si nedam ani jeden alebo v polovici taniera hovorim ze uz som plna pricom je to uplna blbost ze ja a plna:) no ale teraz som prisla na intrak a zjedla dve bagety a mam hroznu chut na sladke!! a nic tu nemam tak som taka nervozna..
no mne sa aj dnes darilo, zatial :D ...a čo dnes? nejak si sa prejedla teda?
ahoj drobec, prepac,vcera som zabudla ist na forum..inak som mala tiez fajn den, nebolo to uplne ukazkove,ale dalo sa..no o dnesku radsej nebudem hovorit..ale super, ze ty si sa drzala..a co dnes? :) zaajtra uz ale chcem naozaj zacat, tak drz palceky :)
ahoj milly...dnešný deň bol úspešný a pekný, prežila som ho v kruhu rodiny a na prejedenie ani pomyslenie :D ako sa tebe darilo?
no, dufam, ze nam toto forum aspon trosku pomoze, ked sa budeme vzajomne podporovat..:)
tak to je ešte dobre...ja mám vždy v hlave svoju váhu -(