Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

kristall

tak na mna asi nikto nema ja som celu strednu zaskolacila a skryvala som sa v skole na zachode a jedla... :( nikdy som nemala kamaratov atd...bolo a je to hrozne stale sa prejedam a najnovsie sa prejem a vraciam hned a stale dokola ..najhorsie je ze na intraku byvam sama tak len zerem a vracam a vracam a zerem....a mam stale nadvahu 77 kil... :(

zelda

no neviem, myslim ze sa prejedam koli skole, zacnem sa ucit a vobec mi to nejde tak zacnem jest a tym sa nejako upokojujem..ale potom mi je samozrejme este horsie:( ja mam tiez pocit ze som sa zasekla v obdobi predtym, teda neviem sa odputat od minulosti, stale na to musim mysliet a strasne ma to brzdi..mam chvile ked by som sa hrozne chcela vratit a znovu byt tou aka som bola predtym. ale po tom vsetkom to uz asi nedokazem lebo sa toho bojim. neviem taka sa citim ze na toto vobec nie som pripravena, vsetci tu vedia co chcu a snazia sa.. a ja len zabijam cas rozmyslanim o zivote a neviem sa pohnut z miesta. kazdy ide za svojim cielom, len ja ziadny nemam...jediny ciel bolo vzdy schudnut, nemala som ziadne ine plany a toto bolo najdolezitejsie. a teraz sa deju vazne veci ktore su dolezite a ovplyvnia cely moj zivot ale mne je to jedno a kaslem na vsetko. najradsej by som z tadeto usla niekam daleko a nikomu nic nevysvetlovala

drobeeec

milly- no aj dnes som sa držala takže už moj štvrtý den :DD hned sa cítim lepšie...a čo ty?

zelda-milly ma pravdu nie si HLUPA! nepodceňuj sa tak...len sa spýtam: prejedáš sa lebo ťa trápi škola? alebo naopak to prejedanie je príčinou tých obáv zo školy?

ammanda

ahojte, zelda ja sa citim neskutocne sporsta odkedy som vysla zo strednej:( a to som na lahkej skole az hanba. ty sa aspon mozes pochvalit ze si na matfyze, teda ja ti dost zavidim. ja nejsom ani pekna ani inteligenta :)co uz. ale fakt, skola ma serie, mam stresy lebo zachvilu koncim a neviem co dalej a to potom tazko ustrazim stravu lebo mi to pride nepodstatne riesit. niesom uz pubertacka aby som riesila len svoj vzhlad a debilne stravovacie problemy :( fakt mam pocit akoby som sa zasekla niekde vo veku 15 rokov a neviem sa pohnut dalej, ako vidim vseci moji vrstovnici su uz davno niekde inde. neviem ci ma chapete niekto :)

zelda

no citim sa tak.. lebo som na takej skole ze nich nechapem a nic neviem a iba ma to serie vsetko... neviem preco som isla na matfyz hnusny..:( a o mne si vsetci myslia ze som mudra a inteligentna bla bla.. vies ze ked sa na mna niekto spyta niekoho tak jedine co moju charakteristiku povie ze soom fakt inteligentna baba...nikdy som nebola ani pekna ani v nicom tak uzasne nevynikala.. a teraz mam stale iba pocit ze nic neviem a nic mi nejde. strasne sa tu citim ...

zelda

cawte, no ja som mala zly den, ani nie koli jedeniu ale proste uz mam pocit ze sa zblaznim v skole, strasne zle mi je psychicky, vsetko ma hneva neviem co mam robit som v takej situacii zufalej...no do vecera som bola v skole takze tam som na obed mala balicek bake rolls, uzasne...a vecer na intraku potom pcham do seba vsetko co tu mam...a musim sa ucit, ale vobec mi to nejde, neda sa mi ani sustredit lebo stale myslim iba na jedlo a aka som hlupa...

milly11

oki, takze dnes super. uz mam umyte zuby,tak sa mi uz nebude chciet prejest sa :)) no, v dobre dni sa snazim jest zdravo, hlavne aj vela ovo a zele, pretoze ked sa prejedam, taketo veci vynechavam..:( a ty ako? inak, blahozelam k dnesku, to je uz tvoj treti den? :)

drobeeec

milly tak to sa teším že je to dnes zatial v pohode..ja tiež zatial ok :-D a ako sa stravuješ ked máš dobré dni?

milly11

ahoj kocky, super, takze v trojici to dotiahneme do uspesneho konca, hmm? :) ja sa dnes drzim, ale tak este sa to moze zvrtnut..:))