Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

milly11

ale ved ty si v niecom dobra, isla si na matfyz, takze musis byt dobra v tejto oblasti..to, ze je to tam pre teba pritazke este nic neznamena, tam je to ako som pocula naozaj len pre par vyvolenych s iq 250 :)) stavim, sa, ze keby si isla na prirodovedecku fakultu, uplne by si tam hviezdila (ale pozor na bufet, maju tam skvelu pizzu :)) co vlastne studujes teraz? matematiku alebo fyziku alebo take nieco?

zelda

no som este iba prvacka... takze kebyze idem na inu skolu tak vela casu nestratim, a vlastne o to ani nejde. ale fakt by som chcela nieco v com budem dobra, proste nieco co mi pojde a budem to mat rada.. to je dobry pocit ze som v niecom dobra, na nieco som urcena..len neviem co by to mohlo byt :) ja posledne dni sa vobec nedrzim,minula som hrozne vela penazi stale si chodim nieco kupovat do bufetu. a same hluposti ziadne poriadne jedlo, ale bagety, sladke, pecivo a take veci..a bojim sa, lebo cez vikend idem domov, a tam sa nikdy neudrzim, pridem tam a tam je tolko jedla, vsetko mozne, nie ako tu na intraku.tak chcem vsetko ochutnat tak to skonci tak ze cely vikend iba jem...

milly11

ellie - dakujeme :)

drobec - aj ja som to dnes pokaslala..:(

zelda - uplne chapem tvoju dilemu, ale ak sa mas takto nicit kvoli skole, asi naozaj bude lepsie ist studovat nieco, co ta bude aj bavit..v ktorom rocniku vlastne si?

ellie

zelda, neviem ci som to dobre zachytila, ale tusim chodis na matfyz.. jedna znama tam tiez chodila a nezvladala to, tak prestupila na komenskeho prirodovedecku fakultu, odbor matika-biola.. tak mozno by nebolo skoda poinformovat sa o tom..
baby, velmi vam drzim palce, nech sa z toho dostanete.. :)

zelda

hej rozmyslam od zaciatku ako som tu ze odidem...lebo ma to vobec ani nebavi a nemam sancu to zvladat a bude to iba horsie. posledne tri noci som sa ucila a dnes od rana a aj tak nic neviem iba mam bordel v hlave neskutocny..ale zase toto je dobra skola a mat to vystudovane tak som za vodou...takze ked si to zoberiem z dlhodobeho hladiska tak by stalo za to vydrzat, ale neviem v akom stave skoncim po par mesiacoch tu. stale myslim na to ze predsa zijem teraz a mala by som prezivat na plno kazdu chvilu a byt stastna a tu nie som...mozno na inej lahsej skole by mi bolo lepsie, mala by som viac casu menej nervov a zvladala by som to v pohode..ale neviem na aku inu skolu by som isla potom..

milly11

drobec, prepac, tak ma to vzalo, ze som zabudla odpisat :) vcera som mala celkom dobry den, len na veceru som to trosicku prehnala..ale tebe sa dari, to je supeer :)

zelda

hmm ja by som bola radsej keby som byvala tiez tak casto na intraku sama...spolubyvajuca je super baba, ale jednoducho chcem byt radsej sama. uz som si vsimla ze sa uzatvaram do seba stale viac, a aj cez prestavky v skole si radsej sadnem niekde sama a kupim si jedlo v bufete...sprosta skola pridem vecer zo skoly a mozem sa do noci ucit kazdy den a aj tak nic z nicoho neviem a pisomky napisem na dva body. iba sedim na zadku a jem a ucim sa. neznasam takyto zivot, je mi zle samej zo seba. a pritom da sa byt v pohode, viem co mam robit aby mi bolo dobre. v lete v anglicku som bola uplne stastna a spokojna so sebou a teraz mam zase stale depresie a vidim vsetko iba zle..

milly11

baby, vidim, ze sme na tom vsetky rovnako, ale ako tak citam vase prispevky, je mi z toho strasne smutno..toto musi skoncit!!