Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

yeverly

ahojte baby... citam to tu , pomaly vsetko... neviem mam bulimiu alebo nutkave prejedanie, no kamaratia sa so mnou tieto neprajnicky dlho, ale viem ze je cas nadobro s tym skoncovat... bez pomoci to nejde... nanjvys ked ste niekde sam ...vlastne sami niekme nikdy ale rodina je daleko, sme silne osobnosti , ked to citam ako ste same na internatoch , bez priatelov, e to strasne, ja sa tymto zaoberam dlho skuskam preco je to tk , a preco som sa aj dnes rano zobudila a aby by nebolo nahodou luto zjedla dom plku kolaca,,, ako sa citim ???? ako taka gula, presne taky lenivy macko bez zivota, ale hadam aj stacilo , nebudem sa lutovat, presne prisiel ten skrat ale nemozemem dovolit aby nam tieto parzity kazili dni,,, sme silne zeny, neviem ako je to s chalpcami a touto problematikou, radaby som sa delila so zazitkami kto to dokazal den po dni a ide to , takze moje dnesne rano bolo "kvele" ale to ma nemoze zmanipulovat a nechat hnit v posteli cely den je cas sa pozbierat . vstante, pozrite sa do zrkadla, ano mame nadvahy a ked nemame tak mozemem mat, ale to nie sme my, my nechceme mat depresie, sme sikovne zeny, tak usmev mile dami , je to len ochorenie a choroby su na to aby sa liecili, vsetko sa da ked sa chce a ked verime ze to dokazeme, ZELAM VAM PRIJEMNY DEN !!! nie ste jedine , aj ja som zacala rano z pohovorom na zachodovej mise ale ja takto zit nechcem !!!

zelda

to si aj ja obcas tak uvedomim ze ludia su postihnuty aj horsimi vecami ako je toto, vlastne sme zdrave ale sami si to nicime a to je to horsie..vcera bol vrchol mojho prejedania, tolko co som ja zjedla za tento vikend by mi mohlo stacit na tyzden, tak mi je zle zo seba. toto musi skoncit, uz budem radsej nejest vobec ako prejedat sa..

drobeeec

no veru milly ja tiež ked pozerám niečo podobné tak si vážim to čo mám...tiež sa potom hanbím že ma trápia také veci ako jedlo, postava a pod... .Držím palce milly nech ti to tak ide aj ďalej, ja som si akurát zacvičila a hned mám lepší pocit.Snád sa budem cez víkend držať.

milly11

ahojky, videli ste modre z neba tento tyzden? ja sa teraz tak hanbim, ze sa prejedam kvoli blbostiam..baby, vazne, ked nad tym pouvazujeme, mozno nevyzerame ako jessica simpson, ale sme zdrave a to je to, na com zalezi.. mozeme vidiet, pocut, chodit..clovek si to vacsinou uvedomi, az ked to strati..ja sa drzim uz den a stvrt :)

zelda

fuh tak som doma a cely den jem...ranajkovala som prakticky az do obeda a na obed som uvarila super jedlo zo zeleniny a sojoveho masa, co mi hrozne chuti, tak som uz zjedla vyse polovice hrnca.. a priatel odchadza v utorok do anglicka zrejme na velmi dlho, cize teraz mame poslednu sancu byt spolu, a mne sa ani k nemu nechce ist..lebo mi je tak zle a som prejedena nafuknuta, a hlavne je mi tak zle zo seba ze asi iba zostanem sediet doma. ako mozem niekoho lubit ked myslim iba na seba a aka som tucna a ako sa takto neznasam?! stale na to musim mysliet, stale ma to trapi, vsetko by bolo lepsie a krajsie keby som bola chuda, cely zivot by bol iny..

ammanda

zelda, ako by som citala seba v prvaku, az nato ze ja som naopak zvolila lahsiu cetu lebo som sa bala ze skolu aku mas ty by som nezvladla, tak studujem uz 5 rok nieco co ma vobec nebavi a hoci to zvladam nejsom v tom vobec dobra, proste to neni moj obor. prve dva roky som preliezala v tazkej depke (riesenej samozrejme jedlom) az som sa nato vykasala a prestala to riesit, ze nejak snad bude. myslim ze uz nikdy nezistim v com by som mohla byt dobra a asi ani nic take neexistuje.tak drzim palce aby si to ty zistila

Hnedoocka30

No ja mam ten isty problem. Akonahle som nervozna lietam z obyvacky do kuchyne. Natlacim do seba nieco slane, potom mi pride chut na nieco sladke a tak stale dookola. Neskor mam vycitky svedomia a citim sa este horsie ako predtym. Rada by som s tym prestala, ale neviem ako. A este najvacsia hlupost aku som mohla spravit bolo naucit sa jest pred telkou. Ked ide nieco naco sa tesim, hned si k tomu musim dat aj nieco pod zub. Vcera som sa natlacila uplne nadoraz, zaspala, zobudila sa o 12 v noci a dojedla vsetko hrozno co tam zostalo. Jem ako male prasatko a je mi z toho nanic. Ako to vy riesite?