Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

zelda

takze cez vikend som spravila taku hlupost ze ani nechapem ako som mohla... takze doma maju o mne este horsiu predstavu...a teraz som prisla na intrak a snazim sa ucit, ale tak mi je hrozne... proste neviem co idem robit, ja som taka hlupa... zrejme ani zapocty nebudem mat a ja sama si zato mozem... neviem co mam robit, uz ani nechcem premyslat lebo fakt neviem co budem robit...taka som zufala iba jedlo mi pomaha upokojit... neznasam sa a svoj zivot. preco si vsetko tak nicim ??? uz chcem aby sa to vsetko skoncilo, proste chcem koniec. uz nechcem nic. neviem ako dalej, nechcem nic dalej

zelda

presne tak... ja som sa tak tesila na vysku ze zmena a konecne sa zacne velky super zivot, a je to zatial hroza... na strednej som bola pre vacsinu ludi iba ta mudra od ktorej odpisuju ulohy, a tu nezapadam lebo som hlupa a vobec ma to nezaujima a nebavi...teraz som akurat prisla zo skoly, pisala som dolezitu pisomku, a uplne som ju pokazila takze z najdolezitejsieho predmetu nebudem mat zapocet...
ale ja si nenecham pokazit moje nadsenie zit, lebo je to iba na mne ako budem vsetko vnimat a uz sa nechcem trapit. takze to beriem s nadhladom a co uz, zivot je dolezitejsi ako nejaka skola a je to moj zivot a ja o nom rozhodujem co chcem robit a tak

ammanda

nechcem vas tu zdepkarit vsetkych :( len tiez namna dosla taka super nalada nedavno, myslela som ze konecne skoncila depka, mala som zase chut zit, nieco robit, mala som plno energie a planov a uz som sa prestala len lutovat a nadavat si zato co som nestihla...lenzeee moja radost skoncila, zbytocne mam chut si uzivat zivota ked ostatni nemaju, resp. ich to nebavi, maju robotu, skolu a frajerov a tak tu zas len sedim a nadavam si a lutujem sa :((( lebo aj viem ze by som mala aj ja robit nieco uzitocne lenze ked ja mam chut robit nieco zabavne! konecne!!! doterz to neslo lebo som bola v depke jak svina tak to chcem vyuzit kym donej zas nespadnem. lenze zivot neni o zabave a asi nikdy nebude, bol tak akurad na strednej mozno na VS ale to uz som zmeskala ako vravim :(

ammanda

ked ja neviem, ja uz nicomu neverim :( celu strednu som predepkovala jaka som skareda a divna, absolutne som nezapadala, myslela som si ze na VS sa to zmeni a dobehnem to co som zameskala na strednej...potom ale prisla riadna facka - VS este horsia a ja som si nezelala nic ine len sa vratit nazad na strednu lebo ta bola oproti tomuto super (aj ked vtedy som myslela ze horsie uz snad nebude). Teraz uz neverim ze nieco ako najlepsie roku zivota ma cakaju, uz pride len praca, povinnosti, mozno rodina, choroby, smrt - tak vidim momnetalne svoj buduci zivot :( myslim ze je to dost realne

zelda

urcite nie si stara na zabavu!
ja som si pripadala ze uz ani nezijem v poslednej dobe, iba sedim na intraku hladim do matiky,a uz mi z toho prepina, ale chcem to zmenit.. ved toto by mali byt najrajsie roky zivota na ktore budem spominat :) celu strednu som sa iba tak prezivala a tesila sa na vysku ze konecne si mozem zit po svojom..a zase si to nicim, ale uz viem co mam robit...uz nebudem opakovat svoje chyby a zaujmem lepsi postoj k zivotu...ved mame iba jeden zivot, a je dost kratky a nikdy nevies co sa moze stat. tolko veci o ktorych som snivala a planovala ale napriek tomu nikdy neurobila, lebo som bola znechutena sama zo seba a na nicom mi nezalezalo iba na sebe.tak uz nejdem iba snivat treba sa zobudit.
A baby su super, najlepsie ze ich skola na ktorej su tiez nebavi, tak si robime spolocne plany do buducnosti a snivame spolu o tom co budeme robit :) takze je to dobre lebo viem ze nie som sama,

A ja mam dvd s cvicenim, tak som si to pustila a zacvicila sama...lebo presne ani peniaze ani cas teraz

ammanda

zaludocne problemy nemam aj ked obcas mam trochu divne travenie

kam a co chodis cvicit? mne by sa hodilo hocico len neni cas a peniaze a ani skym, no ten cas by sa nasiel keby som sa neflakala, mohla som aspon doma cvicit

a zelda to mas super ze ta aspon dakto vytiahne, to ja musim vzdy kazdeho prehovarat, mam pocit jak keby sa v mojom okoli uz nikdo zabavat ani nechcel :( som s toho dost smutna lebo to bude zrejme cim dalej tym horsie, neviem ci som uz stara nato len si to stale nechcem uvedomit

zelda

fuha tak dobre ze to gastro dopadlo dobre, aj ja by som sa urcite tak bala keby som mala ist.. nastastie ja som este na to nemusela ist...a od vcera sa drzim, idem jest fakt zdravo, a aj som si zacvicila vcera.. a to som na ranajky mala kofolu a cokoladu, ale potom som si povedala ze nie. a ze chcem mat svoj zivot spat, toto prejedania ma iba nici a musim prestat...a celkovo musim zmenit lifestyle. uz ziadne depky koli tomu co bude ani koli postave, budem si uzivat zivot a co sa stane to sa stane a budem to riesit potom... vcera vecer som zase zacala mat zufalu naladu, ale potom prisli kamaratky a vytiahli ma na party.. a coraz viac si uvedomujem aka som vdacna ze ich mam, mala by som travit s nimi viac casu, viac veci robit spolu, lebo ich mam hrozne rada a viem ze by ma podrzali a zostali pri mne nech sa deje cokolvek

drobeeec

a máš nejaké žalúdočné ťažkosti? že sa bojíš že by ti niečo našli?
Ako zvykneš cvičiť? Ja sa chystám zajtra, dnes som úplne vyčerpaná z toho vyšetrenia :D

ammanda

jeej tak to sa tesim, ja sa bojim ze mne by nieco hrozne nasli..nechcem nato myslet ani :(((
den sa dal az nato ze sa flakam, chcela som cvicit a ucit sa ale namiesto toho som mala zase cokoladu a oriesky a ine somariny ktore neboli v plane a mam pocit ze som pribrala sto kil fuu

drobeeec

ammanda gastro dopadlo dobre...len to vyšetrenie bolo veľmi nepríjemné, ale asi aj preto že som mala z toho obrovský strach...no ale tak prežila som :-D
A aký si mala deň ty? Aj čo sa týka jedla a pocitov, hm?