Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

ammanda

ja by som sa chcela na nieco tesit ale bojim sa tohto roku :( hrozne...konci mi cele jedno zivotne obdobie a zacina nove, bojim sa aby nebolo este horsie
neviem preco to cele tak rychlo ubehlo, desi ma to...zachvilu mi ubehne cely zivot :(

zelda

na chate... ale samozrejme sa tam vacsina iba hrozne ozrala a robili hluposti, a ja som vobec nemala naladu sa zabavat. tak iba s kamaratkou sme si tak slusne pripijali a neskor sme si uz z nudy pustili film... a mali sme hrozne vela jedla, lebo kazdy doniesol z domu kolace. a ja som cely vecer hladela na to vsetko jedlo a najradsej by som to vsetko zjedla.

ammanda

no neviem ci odvazne...asi to iste co kazdy rok :)
cize...1.jest zdravo, dat sa trochu do kopy fyzicky 2. najst si priatela (konecne!)3. nasjt si pracu...a ako kazdy rok mi to zrejme zasa nevyde
a ozaj ako ste oslavili silvestra?

zelda

tak vianoce boli v istom smere fajn, ale inak hroza.. uplne som vypla mozog, iba tak prezivala zo dna na den a jedla a kukala v telke rozpravky.. a je mi zo seba hrozne zle...vcera sa mi ani zaspat nedalo lebo som myslela na to ako sa hrozne neznasam a ako neznasam svoj zivot a uz nechcem zit.. sestry som sa vecer par krat spytala ci mozem zomriet a ona sa zasmiala ze nie. a myslela ze zartujem a ja som to myslela vazne. uz nemam chut ani zit, stale je to to iste, dookola a nic sa nezmeni, nic sa nedeje a uz nic nechcem... dnes sa mi nechce ist ani oslavit silvester, najradsej by som zostala sediet sama doma...

a za tieto vsetky strasne pocity moze to hnusne jedlo !

ale novy rok prinasa dalsi novy zaciatok. dalsia moznost zacat odznova ovladat svoj zivot a ist inym smerom. takze zaciatok roka bude velmi tazky, a budem musiet byt velmi silna, ale postupne prejdem na uplne veganstvo a budem jest iba zdrave a zdraviu neskodlive potraviny... bude tazke prekonat sama seba, ale verim ze nova zivotosprava mi postupne navrati chut do zivota. lebo vazne si to co jes, a pri tom co jem chapem preco som takato..

ammanda

no ja som prve dni pojedla co sa dalo, teraz uz vlasne zjem len z kolacov :) ale blizi sa silvester a ked nechcem vyzerat ako udena sunka, musim zacat s novym rezimom :(
magda23 nezufaj, to sa stava...najlepsie je niekam vypadnut, spravit si program na cely den a potom uz len zjest co stihnes a racej ist spat co najskor :)ked som doma tak len otvaram chladnicku, to sa neda takto, horsie je ze neni moc kde ist bez toho aby som neminula kopu penazi...co robite ked sa nudite? teda okrem jedla

magda23

pomoc dievcata..ja uz neviem, ako dalej.
dnes som si urobila take fajne zdrave ranajky, ovsene vlocky, jogurt a semiacka, na desiatu banan, a na obed to uz islo..piate cez deviate..omacka, 4 krajce chleba, dzem, udene maso, kolace..brr..a k tomu hrozne silne kakao:((
a to cez sviatky som uz stihla pribrat 2 kg:(