stretla som sa s viacerymi nazormi ze muz je lepsi ako zena v gyn. viete niekto preco?
preco sa ovori ze gynekolog je lepsi ako gynekologicka
mozno si niektore zienky hladaju aj novych doktorov, pokial sa im u predchadzajuceho nepodarilo vyriesit problem napriklad s tehotenstvom. ved to vidim aj vo svojom okoli ze zienky dost tlacia na pilu.
colorka no jasne, ved ked aj ja potrebujem nejaku malu info, tak najprv tam hladam :) ale je to na tebe, ono mozno je v niektorych pripadoch fajn sa ist aj osobne popytat. co sa tyka objednania, to sa vies na presny cas, takze netreba cakat a cennik maju aj na tej stranke zverejneny :)
colorka no jasne, tak takyto lekari, to si myslim ze si aj davaju zalezat aby sa nejake tie potencialne klientky a pacientky vedeli dostat k informaciam, ktore potrebuju. ale tak tiez bude podla mna ok, ked by si tam aj zavolala :)
radoslavka a ta stranka je aktualna? ci bude lepsie ked tam zbehnem osobne asi co.
nurse87 okej chapem a co si tak citam, tak ako je to s objednavkami potom a nejakymi vysetreniami, dlhsie sa caka, pripadne co sa tyka cennika to je ako?
tiez sa priklanam k nazoru ze muz je lepsi citlivejsi. mam skusenost aj so zenskou doktorkou a veru stacilo mi, takze som rada ze mam pana doktora :) inak ale to je asi vseobecne vsade tak, ze ked si chces overit nejake informacie tak na webe na strankach v pohode najdes co potrebujes :)
colorka tak najlepsie budes mat, ked sa tam pojdes opytat :) ale myslim, ze ano. pripadne skus pozriet aj na ich stranke, zvyknu tam mat popisane rozne oznamy aj co sa tyka prijimania pacientok :)
radoslavka hej hej to som pochopila ako si myslela, presne ako si napisala, ked chyba citlivost v tejto oblasti tak, skoda slov.
aha, a ten doktor, ktoreho si spominala, nevies ci berie nove pacientky?
radoslavka
tu nejde tak o sympatie ale odbornosť a citlivý prístup k pacientke..
blanche13 tak to verim, to mas riadne neprijemnu skusenost a vlastne tomu ani nerozumiem, ked sa taketo nieco deje, ze ziadna citlivost a podobne.
colorka vies co nizsie som spominala doktora ku ktoremu chodim, a je super :) ale je to tak, sympatie clovek nejako neovplyvnime ale verim ze celkovo to zavazi :)
Rozhodne je muž gynekológ lepší... moja prvá ( nedobrovolna ) prehliadka bola v 24 u jednej staršej gynekologicky v Žiline a bolo to otrasné, veľmi to bolelo bola necitliva a nechcela veriť že som bola panna, čo som bola .. neskôr som sa náhodne od iných žien dozvedela že ona nemá cit v rukách že si občas aj lokne, no a že od nej idú aj vydáte ženy s plačom ? potom som bola ešte raz u nejakého lekára gynekológa v BA dakedy v 90- tich rokoch, ten bol citlivý ale ja odvtedy ma už nikdo na žiadnu preventívnu nedostal, mám v sebe taky blok že nie, proste nie ( viem,som zlý príklad )